-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz ricsik #192858 üzenetére
szerintem nem gáz.
az órás nyelv elvileg a francia lenne."Makaó ,Hivatalos nyelvek: Kínai nyelv, Portugál nyelv" wikipédia
szóval adott a portugál, azt meg Brazíliában is beszélik egy páran.
Amúgy is csak 99 ember fogja látni.
Mamuska
kidolgozás , nagymutató a hivatalos bemutató képen
[link][ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Skyhunter
őstag
Sziasztok!
1. Szeretnék beszerezni egy Seagull 1963 órát, a 42 mm-est. Kérdésem, hogy ez a poljot.de oldal mennyire megbízható, rendelt már innen valaki?
2. Másik kedvencem a kék számlapos Orient Enforcer, ezt be lehet szerezni EU-n belül? Ha igen, honnan? (1 hete volt fbook-on az "Órapiac"-on egy eladó, de gyakorlatilag 1 óra alatt elkelt )
thx
[ Szerkesztve ]
-
alphaville
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #192846 üzenetére
A négy darab óra is sok! Tegnap jutottam arra a gondolatra, az M-Force kivételével eladom őket. Fiam felületes(?), ám kétségkívül hatásos színjátéka mentette meg a doboz tartalmát...egyelőre.
-
Ereshkigal
őstag
Üdv!
Egy plexiről szeretném a sicralan bevonatot lepolírozni. Fogkrémmel és polywatch-csal próbáltam, de ezekkel fél élet lenne leszedni mindet. Valami jobb tipp?
-
Misi1979
őstag
-
Aske
aktív tag
válasz krisztianAMG #192871 üzenetére
Jó kép.
-
squir
aktív tag
válasz alphaville #192869 üzenetére
Nekem most 6db a készlet (és maxban marad is ennyi:
- 3 svájci mechanikus
- 3 japán kvarcA legjobb leosztás.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz alphaville #192869 üzenetére
Ugyan már! Gondolj arra, hány táskád van...
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Deskdiver
senior tag
válasz Ereshkigal #192875 üzenetére
Ha már úgy is mindegy neki akkor a Cape Cod kendő szerintem leszedi.
-
Tussky
tag
Szeretnék venni egy elegáns órát, amit bátran fel lehet venni pl. színházba. Alkalmi órának venném és nem szeretnék egy hatalmas vagyont kiadni érte. Tudom, hogy egy quartz óra lenne a nyerő, de én szívem szerint automatát vennék. Első körben ezt a két órát találtam ami tetszik:
https://www.seriouswatches.com/products/orient-fac00005w-bambino
https://www.seriouswatches.com/products/orient-ap0003sAztán erre sikerült rá akadnom:
https://www.seriouswatches.com/products/orient-er2f004w-titaniumEz elég jónak tűnik, titánium tok, zafír üveg kék mutatók fehér alapon. Esetleg ilyen áron van jobb ajánlat?
-
Tussky
tag
válasz pulutodurumo #192880 üzenetére
Azért egy héten belül pár napot hordanám ezt is. Közben találtam két szemre való roamert is, bár azok quartzok, ellenben zafír és Svájci:
https://www.tutuora.hu/roamer/709856412507.html
https://www.tutuora.hu/roamer/709856415570.html -
Mercutio_
félisten
válasz Tussky #192879 üzenetére
Ezeket felpróbálhatod és megveheted itthon is, hasonló áron hazai garival, talán személyesen még 2-5%-ot alkudni is tudsz.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mamuska
őstag
válasz Tussky #192881 üzenetére
Svájci itt szitokszó, itt csak a ferdeszeműek órái mennek.
Használt Junghans Max Bill qwarc, vagy Meister is nagyon baba.
Régi Rolex tokos használt Tudor.
Haszált Seiko Sarx035, esetleg Sarb. De a sarx ezerszer jobb szerintem.
Vintage Omega seamaster, de ville, néha vannak nagyon szépek olcsón. -
gipsztigris
addikt
válasz gipsztigris #192852 üzenetére
Megkérdeztem az eladót, hogy mit lehet kezdeni egy kitöltetlen Panerai garanciajeggyel? A válasza az volt, hogy a fantáziámra bízza.
Végül is nincs abban semmi, hogy valaki egy milliós óra hamisításra alkalmas papírjait árulja a fészbukon! Vagy csak az én szememet csípi az ilyen?[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
titán
válasz gipsztigris #192885 üzenetére
Semmit sem lehet vele kezdeni. Dísznek jó maximum.
-
titán
válasz gipsztigris #192887 üzenetére
Ki is az eladó üzlet? Se bélyegző , se dátum, se semmi. Kicsit túldimenzionálod.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Lauda #192888 üzenetére
Ok, biztosan csak véletlenül nem hirdeti Misiék csoportjában. Minden más csoportban igen.
Tulajdonképpen a kitöltetlen gépkocsi szervizkönyvek árusításával sincs gond, csak akkor ha TE szopod be egy hamis szervizkönyves autóval."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
titán
válasz gipsztigris #192889 üzenetére
A szervizkönyvnek és a garancialevélnek szerintem semmi köze egymáshoz. A garanciát a szerződött szerviz csak a megfelelő helyek által kitöltött garancialevél alapján fogja elfogadni. Had ne vízionáljam azt, hogy arra tud szerezni valaki garanciázáshoz megfelelő bélyegzőt és dátumot. Persze kinek mit bír el a fantáziája. Ha tud arra bélyegzőt és dátumot szerezni, akkor ott van garancialevél is pénzért, tehát ismét semmi értelme. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz Mamuska #192883 üzenetére
Valaki régi rolex tokos tudort emlegetett?
(#192888) Lauda
Nyomtat rá egy bélyegzőt, akár indigóval nyom rá egyet, akár egy létező boltét, hozzácsapja a csupasz órához, és máris plusz 10-15%. Másfél milliónál az azért pénz...[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
gipsztigris
addikt
válasz Lauda #192890 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy gariztani lehet majd, de arra simán alkalmas lehet, hogy egy laikust megvezessenek egy százezres hamisítvány tízszeres áron való eladásával. És most ne mondd, hogy meg is érdemli aki nem vizsgáltatja be vásárlás előtt az órát, mert a kapzsi embernek mindig elnyomja a kapzsiság az éberségét.
Mindegy! Befejeztem!(#192891) g0n21
Köszi, valami ilyesmire is gondoltam.[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
alphaville
aktív tag
válasz gipsztigris #192889 üzenetére
Valahogy így gondolhatja a papírokat árusító díler; végy hozzá Kínából hamis órát, készíts külföldi óra üzlet címére talmi bélyegzőt, majd találj az eladáshoz egy idióta, naív balekot.
Ha sikerül levetkőznöd maradék emberségedet, garantált az egymilliós haszon.[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz alphaville #192895 üzenetére
Ugyan. Van egy pucér Pamcsid, megveszed, veszel hozzá egy dobozt és máris van egy (laikusokat tuti, de legtöbb óragyűjtőt megtévesztő) full set Pamcsid. Jóval drágábban eladható.
A képen egy nempucér Pamcsi van.
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
csabulaxi
senior tag
válasz krisztianAMG #192871 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok