- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Barátnőmnek szeretnék vásárolni antiallergén karórát. Olyat, aminek napi 10-12 óra viselésétől sem lesz allegiás. Vásároltam neki ezüstözött órát, de arról lekopott az ezüst réteg, pedig nem volt túl olcsó az sem, ráadásul elég igényes ékszerüzletbe vásároltam, nem egy holmi tróger helyen.
Tudnátok ajánlani ilyen antiallergén órákat kb 15-és 25.000 Ft körül, ami még jól is néz ki? 21 évesnek lesz, szóval ne valami öregasszonyosat légyszi!
Köszönöm.
Ja igen. Az se gond, ha ötleteket adtok, mire érdemes figyelni vásárlás előtt.
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
alphaville
aktív tag
válasz gipsztigris #187441 üzenetére
Minden sora legendás!
-
TimeCenter
tag
válasz Satyricon #187451 üzenetére
Satyricon:
Bőrbarát anti-allergén titánium tok fokozottan karcálló zafír kristályüveggel : VECTOR JEMISON
Bőrbarát anti-allergén titánium tok edzett kristályüveggel : VECTOR KERMAN
Bőrbarát anti-allergén titánium tok fokozottan karcálló zafír kristályüveggel : CITIZEN EU0774-51A
Bőrbarát anti-allergén titánium tok edzett kristályüveggel ( bár ez lehet nagymamás ): CITIZEN EJ5620-57M
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy komolyabb órát. A komolyabb szó alatt maximum 90.000 Ft-ot értek, mely nyilván egy Rolexhez képest olcsó kacat.
Amit keresek: fényevő legyen, sportosabb, vagányabb kinézet és legyen rajta néhány plusz funkció, tehát nem a klasszikus 3 mutatós kinézetű legyen.
Három márka maradt kalapban. Citizen, Seiko (külföldről) és Casio (ez lehet itthonról, mert nem találtam jelentősebb olcsóbb forrást, mint az itthoni árak..).
Nagy a dilemma, mert még ennyi pénzért is pl. a Casiok csupán kristályüvegesek. Nem tudom ez mennyire legyen kizáró ok, ha azt nézzük, hogy a 30.000 Ft-os Parnis és Phoibos órám is zafír üveges volt.
Citizenből, Seikoból, melyeket kinéztem (dutyfreeislandon 21 dolcsi a küldés díja):Ár szerint növekvőben.
Seiko Prospex Sea Solar 200m - SNE437P1: 43.5 mm, 200M, kristályüveg, eco drive, 221 dollár
Citizen Eco-Drive Chronograph 200m - CA4250-54L: 45mm, 200M, kristályüveg, eco drive, 250 dollár
Az előző csak kék-sárga verzióban.
Előző kék háttér-fehér mutatós színben.
Máshonnan:
Citizen AT9010 : 43 mm, 200M, zafírüveg, eco drive, rádió vezérelt, világidő, 300 dollárCasiok a hazai kínálatból:
Casio EQB-500D-1A2 : 100M, kristályüveg, solar, BT kapcsolat, 82500 Ft
Casio EQB-501D-1A : 100M, kristályüveg, solar, BT kapcsolat, 89300 Ft
Casio EQB-501XDB-1A - 100M, kristályüveg, solar, BT kapcsolat, 96100 Ft
Casio EQW-T640DB-1A (WAVE CEPTOR) : 100M, kristályüveg, solar, világidő, 96100 Ft
Az első 3 Casio egyféle csak más színben. Ami zavaró, hogy csak kristályüvegesek, viszont okosított órák és van bennük BT is. Telefonhoz van Casio program és onnan lehetne pontosítani az időt, illetve a plusz funkciókat vezérelni.
Az utolsó az világidős, tehát nincs benne BT.Összegezve: Nehéz szülés lesz. Mely órákat érdemes ebből kiszórni? Döntsek mindenképpen zafír üveg mellett? Mert akkor a Casio teljesen ki lesz lőve és az olcsóbb Citizenek is.
Ki melyik órát ajánlaná innen? Ezek a szerkezetek megbízhatóak?
Köszi![ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz gipsztigris #187461 üzenetére
Az nem gond. Nem sürgős a vétel. Majd csak lesz újra vagy vadászok másik helyet, ahonnan hasonlóan vámmentesen megjön a szajré.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
t_a_m_a_s
addikt
Azt te tudod, hogy milyen körülmények között használod. Én irodában dolgozom, játszósnak, strandolósnak meg van két olcsóbb fajta G-SHOCK-om. Így engem nem zavar a kristály üveg, különösebb sérülés egyik órámon sincs. Igaz, hogy szép nagy dögöket néztél ki, eleinte figyelni kell rá, nehogy odacsapja az ember
Citizen topik kedvezménnyel, itthonról, garisan Timecentertől is megfontolandó lehet.
Holnap majd jól beletépünk...
-
winfos
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
60.000-ig kellene órát vegyek, ez 60 éves férfiról lenne szó.
Bőr szíjas, analóg, kerek számlapos, elegánsabb darab, de nem kell teljesen letisztult legyen.
Nem igazán vagyok tisztába hogy mely márkák számítanak jónak ebben a kategóriában.
köszönöm
ui.: ami még fontos lenne hogy hazai bolt, és legyen készleten
[ Szerkesztve ]
-
TimeCenter
tag
válasz winfos #187467 üzenetére
Winfos:
Nemesacél tok, zafír kristályüveg, Eco-Drive szerkezet : CITIZEN
Szuperlapos nemesacél tok ( 4.6 mm ), zafír kristályüveg, Eco-Drive szerkezet : CITIZEN
Nemesacél tok, edzett kristályüveg, Eco-Drive szerkezet töltöttség jelzővel : CITIZEN
Nemesacél tok, edzett kristályüveg, MULTI HANDS szerkezet ( nap - 24H ) : OBAKU
-
-
alphaville
aktív tag
Minden (is) kategóriában az Orient favorit lehet.
Egyetértve Tamás barátommal: +1 Bambino.Land:
Te döntesz, de véleményem szerint ebben az ársávban nem lehet akkora kedvezmény markolni, hogy megérje a külföldi rendelés. Számomra megnyugtató a magyar garancia magyar üzletbélyegzővel ellátva. Igaz, erősen őszülök, és itt-ott érzem magamon a szentimentalizmus jegyeit...[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
Seiko, kvarc, 100M, zafír, 40ezerFt
Román a bolt,de szerintem semmi gond vele
[link]fémszíjasban olcsóbb
játszósnak tuti ilyet vennék a ghock-okhelyett
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
cafatmaister
csendes tag
Sziasztok, tanácsot kérnék : első automata órának 120e Ft-ig van jobb alternatíva Steinhart OMV helyett? Nemkell hogy búvár legyen. Köszi
A1018->5110->3310->k700i->6230i->N70->6500s->6120c->E71->Legend->Defy->BB9700->Neo->Arc->P->N4
-
titán
válasz cafatmaister #187475 üzenetére
Biztosan értelmezhető a legjobb kifejezés? Ha az tetszik a legjobban, akkor nincs. Ha nem tetszik, akkor van. Olyan, ami tetszik.
Szóval milyen karakterű órát keresel?
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
pulutodurumo
őstag
Ti melyiket választanátok?
Merkur teknőc klasszik 160$ Kínából
Phoibis Wave Master 200€ EU-ból
Dan Henry 1970 250$ EU-bólMindegyikben van pár dolog, ami érdekessé teszi...
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
cafatmaister
csendes tag
-
titán
válasz cafatmaister #187478 üzenetére
Van persze. Csak magyar vásárlás, vagy lényeg, hogy mire ideér, beleférjen?
-
rene0619
aktív tag
válasz cafatmaister #187478 üzenetére
Esetleg ezt is megnézheted..Zafír, seiko szerkezet, EUból.
[Vertigo] -
fagyalllo
őstag
válasz pulutodurumo #187477 üzenetére
Csak a Merkurt ismerem, ha legalább a Tuna minőségét hozza (márpedig a készítő szerint még jobb lesz), akkor verhetetlen ajánlat.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
csakzolcs
tag
Biztosan most vascsővel vernétek agyon, de sosem ugráltam az Seiko órákért, véleményem szerint buta a kinézetük. De ez a Monster sorozat ez valami brutálisan tetszik, azt hiszem megvan mi lesz a következő órám...
-
TimeCenter
tag
válasz t_a_m_a_s #187479 üzenetére
t_a_m_a_s:
Tavaly nyáron indítottuk. Egy kicsit más a keresőmotorja, jobb a szűrője. -
pulutodurumo
őstag
válasz fagyalllo #187482 üzenetére
No igen, olvastam már én is róluk. Még ÁFA után is kiemelkedő az ár/érték.
Viszont a Phoibos is kerámia lünettás "világító" jelölésekkel, ami ad az eye candy faktronak. Bár ez a legkevésbé vonzó számomra.
A Dan Henry meg igazán jól adja a régi stílust. Látszik, hogy egy elhivatott órabuzi találta ki.Most csak hangosan gondolkodom, majd eldöntöm mi legyen. Ha van még akinek van kedve pro / kontra érvelni, azt szívesen fogadom.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Land
veterán
válasz schawo #187466 üzenetére
Köszönöm! Ahogy Tsebacsi is írta nekem az olyan jellegűek tetszenek, amiket linkeltem. Nyilván a keretemből nem tudsz olyat linkelni hazai forrásból, mert ezek idehaza 50-60.000 Ft-tal drágábbak lennének garanciával..
alphaville: Ha a kinti árhoz képest plusz 10-15.000 Ft-tal lenne drágább itthon a kinézett óra, akkor biztos azt venném. De a példa kedvéért a Citizen AT8124-91L itthon 149.900 Ft-ba kerül, míg DFY-ról 333 dollár, mely kb. 83.000 Ft. Vagy a Seiko Prospex SSC549P1 idehaza 207.000 Ft lenne, míg DFY-ról kb. 94.000 Ft. Ennyi pluszt megérne a garancia? Jó persze most egyik sincs készleten, de akkor várok tovább...
Pont ezért kérdeztem, hogy ezek a szerkezet és órák mennyire vannak japánosan megbízhatóan összerakva. Mert ha stabil a működésük, akkor megkockáztatnám garancia nélkül. Bár utóbbi sem igaz, mert 1 év nemzetközi garancia jár hozzájuk.
-
DJosef
őstag
Korabban mar volt errol szo, hogy a kulfoldi garancia csak akkor ervenyesitheto itthon ha hivatalos viszonteladotol vasaroltad az orat. Ez a nemzetkozi garancia ugy ahogy te gondolod sztem csak az iPhone telefonok eseteben mukodik. 🙂
En azt tanacsolom neked, hogy ha Casio vagy Citizen a kiszemelt darab akkor vedd fel itt a kapcsolatot TimeCenter/Borkuti Urral.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
gipsztigris
addikt
-
titán
Azért vedd figyelembe, hogy DFI-nél kiválogattad azokat, amik kifutó árazással elfogytak. ezek nem a normál árak, és ha lesznek megint, valószínűleg nem ennyiért lesznek. Valószínűleg találsz náluk még hasonlóan jó árakat azért.
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
-
feel2006
tag
Sziasztok,
van egy seiko automata-m, és egyik napról a másikra olyat csinált, hogy 10 napja egy éjszka 23.00-06.00 között egyszer csak reggelre 15 percet késett, de járt, majd beállítottam, ment minden jól, most éjszaka megint 23:30-06:30 között valamikor hirtelen lemaradt 56 percet.
Mi lehet ez? Látszólag a mutatók nem érnek össze, előtte ment , közben is és most is rendesen, vizet nem kapott, csak ezek a 10 naponta már 2x előforduló jelenséget nem tudom hova tenni.
Nagyszerviz december elején volt, azóta is kézen van, tehát van benne tartalék, és éjszaka is kézen volt.
A szerkezet 7s26, nem mai, 18 éves.
Decemberben nagyszerviz után január elején egy másik szakinál volt mutató beállításra, de utána is napokig járt.Örökölt óra, és mire rendbe raktam szíjat cseréltem, leszervizelték már az utolsó árult de új óra árában van. Letenni sajnálnám, de kezd bosszantani.
köszi a tanácsokat.
[ Szerkesztve ]
Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
őstag
válasz Polarstar #187494 üzenetére
Mert a kép eredetije Japánban van, és ott időeltolódás miatt 9 órával előrébb vannak
Amikor ránéztél és a posztot írtad itt január 31 este 10 óra volt.....ott 9 órával több, vagyis már február 1 reggel 7 óra (tudod, úgy mint szilveszterkor, nálunk még csak esteledik, de Ausztráliában már ünneplik az Új Évet)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest