-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz bluemirage #179299 üzenetére
Küldtem neked képeket az AW1410-ről. Az utolsó képen láthatod mennyire nem világít.
(#179298) TaylorPro
TimeCenter mindig korrekt![ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
törölt tag
Csak érdekességképpen: ha titánium dájver, akkor ki melyikre szavaz a három közül és miért (méret, kinézet, szerkezet, minőség, stb.)?
1. Steinhart Ocean 500 Titanium
2. Certina DS Action Diver Titanium
3. Seiko SBDC029 (Shogun) -
apholyon
aktív tag
válasz pulutodurumo #179295 üzenetére
Nekem csak a kék persze fekete bőrszíjjal inkább...
Esetleg világos számlappal, de akkor kék mutatókkal (nekem az a gyengém )Szerk.:
Kék mp mutatóval és kék varrással van gyári, így is szimpatikus:[ Szerkesztve ]
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
őstag
válasz gipsztigris #179306 üzenetére
Ezek a képek becsapósak is lehetnek... Ha óradobozban tartod az órát... csak 1-2 napot... aztán felveszed és rácsúszik az ing... és vagy a pulcsi és elmész moziba és akkor ott megakarod nézni, hogy hány óra van... mondjuk a Kémek hídja c. film közepén és nem látod, hogy hány óra van... Mert sok-sok óra óta, aká több mint 1 napja nem kapott fényt a mutató... és ekkor automatikusan előveszed a telefonod, hogy annak kijelzőjével világtsad meg a számlapot.... akkor rájössz, hogy egy vicc az egész... van egy drága és szép karkötőd ami nem mutatja az időt...
Na így jártam én... és akkor vettem egy ilyet... a szíjat cseréltem, de így sem vagyok büszke rá... de mutatja az időt... Mindig!Valami Luminova vagy hasonló cucc is jó... Ezért jó a gyakorlati tapasztalat, hogy topiktársnak még hajnalban is világít, mert a fotót én is láttam néhány napja, de szinte biztos, hogy előtte "kapcsolták le a villanyt... "
Nem értem a mai ledes nappali menetfény, ledes konyhapult megvilágítás, ledes billentyűzet világítás, ledes szgép ventilátor világítás, ledes autóküszöb világítás... na itt abbahagyom... Szóval nem értem, hogy ha egy órában van villany és több gomb is a sosem használt kronós bohóckodáshoz, akkor miért nem raknak bele 1-2 rejtett ledet? Miért nem akarjuk a sötétben is látni, hogy hány óra van..? Pontosan és mindig... minden körülmények között... hiszen ez egy óra!
Válasz?Bocsánat a kirohanásért, de nekem ez killer-kritérium, hogy lássam egy órán, hogy hány óra van... mindig!
... és van ezért még egy timex-es indigló, meg egy festina, amin nem látni, hogy hány óra van, ha dobozból kivéve ing alatt hordva meg akarom nézni a sötétben az időt.... tehát csak egy vasdarab és hiába van benne villany.
Annál a sötétben harmatgyenge Festina chrono-nál az álló másodperc mutatóba szerettem bele... aminek nálam filozófikus jelentése van. Az idő látszólag áll rajta, mert nem megy a mutató...[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
titán
válasz bluemirage #179316 üzenetére
Még sosem akartam olyan sötétben megnézni az időt, ahol nem lehetett leolvasni egy jó kontrasztú órát. Ahhoz teljes vak sötét kell. A moziban/színházban is leolvasható bármelyik normális óra, amelyeken nincs még lume sem.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
hdman
őstag
Jó régen jártam erre Azóta órák jöttek-mentek, maradtam a Seiko-Citizen-Bulova-Vostok vonalon, meg beszereztem egy számomra nagyágyú svájcit
Sopron city :)
-
őstag
-
Bazsi101
tag
Tökéletesen értelmetlen a foszforeszkáló festést az illuminátor/indiglo/magic light megoldásokhoz hasonlítani.
-
gipsztigris
addikt
Nem értek egyet! Igen lehet becsapós is, sokszor látni, hogy 4-5 mp záridővel vannak fotózva, hogy jobban eladhatók legyenek, de a Citizen és Seiko híresen jó lumékat készít, ami majdnem kíbír egy teljes mozifilmet. És akkor még nem beszéltünk a tríciumról.
Igazad van a villanyos/ledes megoldásokkal kapcsolatban, de egy automatán már bukik a járőr a gondolattal. Oda kell a kémiai megoldás, na meg úgy általában is elegánsabb szerintem.
Hogy mutassak szépet most is.....
Casio Mudmaster kémiai "világítás".
Ugyanaz az óra elektro-és kémiai megoldással.És még egyet, hogy a méret mennyire relatív. A jobb oldali egy 44mm-es, ami szinte törpe a G-Shock mellett.
Jaaa! És, hogy a kötözködőknek is üzenjek, nem reklámozom az órát mert már eladtam!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
titán
válasz gipsztigris #179321 üzenetére
Eszement ez a grizzly-méret a g-shock órák nagy részénél.
-
dik
őstag
Na végre valakinek tetszik a nagy óra.
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
titán
válasz gipsztigris #179323 üzenetére
Elhiszem! Nekem is tetszenek nagyon ezek az órák, csak ehhez megfelelő méretű csukló is kell, hogy jól mutasson és kényelmes legyen a viselése.
-
@mriya@
őstag
Aki MINDIG látni akarja, hogy mennyi az idő, az vegyen T100-as tríciumcsöves karótát!
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
-
Alyx01
tag
válasz 5-ös kezelő #179192 üzenetére
Ennyi pénzért jónak tűnik, és a kinézetére sem lehet panasz.
Bár ezt teljesen laikusként mondom.Lauda fórumtárs által linkelt bolt mennyire megbízható? [link]
Van valakinek tapasztalata vele?[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
válasz alphaville #179326 üzenetére
Szép méretes jószág ez is. Mennyire volt kénylmes ahogy itt mondják a dolgot?
-
dik
őstag
A kökiben megkérdeztem az eladótól, hogy mi a véleménye erről a csukló méret témáról. Hogy kis csuklóra nagy óra. Csak annyit mondot "ez már megdölt". Vitték tőlük ezeket az órákat mint a cukrot a nyárra való tekintettel. Persze mikor kérdem melyik mennyi majdnem hanyat estem. gw-9400 96000Ft a G-9300 valami 64000 körül mondta a 6510 meg nem volt...
-
gipsztigris
addikt
válasz Lauda #179333 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá,hogy noha a http://www.citywatches.co.uk oldal Angolnak látszik, ugyanúgy kell fizetni ÁFÁ-t mint bármely más EU-n kívüli országból. Egy kicsit megtévesztő, ha valaki felületes akkor könnyen meglepetés érheti.
-
TayRol
nagyúr
válasz gipsztigris #179336 üzenetére
Ez nem Angliából jön, ahonnét nincs áfa fizetési kötelezettség?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #45302528 #179310 üzenetére
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a választ. Még nem tudom, mi lesz, veszek, nem veszek, de a múltkor volt a kezemen egy Shogun és baromira tetszett. Azt hittem zavarni fog a „súlytalansága”, de éppen ellenkezőleg. Fájó pont viszont, hogy ennyiért nem fért bele a zafír, de alapvetően elvagyok a hardlex-szel is. Sajnos közel 300 ezer, mire a csuklómon van az óra.
Valamivel olcsóbb a Certina, ami ISO-minősítésű (bár nálam tök mindegy, mert inkább aszfaltbúvár vagyok, vízbe nem viszem az óráimat), tetszik a tok kidolgozása, viszont rettentően béna helyen van a dátumablak, megtöri a számlap „harmoniáját” és ha jól tudom, 21-es szíja van. A három közül nekem ez a legkommerszebb óra, ha szabad ilyet írnom.
A Steinhart – ahogy BAti77 is írta – tényleg a legtöbbet nyújtja ár/érték arányban: nekem tökéletes tokméret (42), ETA-2892 werk, kerámia lünetta, zafír, viszont képeken kicsit sötét tónusú a tok+szíj a többihez képest, nem tudom, ez mennyire lenne zavaró a mindennapokban. Látni kellene egyet élőben.
Szóval még nyitott a kérdés, most a sorrend: 1. Stein, 2. Seiko, 3.Certina, úgyhogy azt hiszem, veszek egy 2254.50-es Omit.
-
törölt tag
válasz fagyalllo #179341 üzenetére
Ezt mondjuk aláírom: a Shogun tokjának nagyon szép a kidolgozottsága (csakúgy, mint a Sumoé), a Certinaé is tetszik. Ebből a szempontból valóban a Steinhartnak a legkevésbé kidolgozott a tokja. Méretben viszont nálam a Steinhart a nyerő. Krumplinak ott a Sumom.
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Erről mit gondoltok? Mindennapi használatra minden körülmények közt bírja a strapát a cél. A titánium nem fog könnyen karcolódni vagy ez már keményebb ötvözet?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
titán
válasz TaylorPro #179338 üzenetére
Most a jelenlegi helyzettől függetlenül engem is érdekelne mik a tények, mert később még rendelhetek onnan.
Korábban még én is írtam róla [link], akkor az óráknál oda volt írva, hogy áfát fizethetsz utána az országodban, ez eltűnt azóta. A levelezési címre kattintva pedig egy angol címet dob be.
500 Metroplex Business Centre
Broadway
Salford
M50 2UE
United KingdomLehet azóta csiszoltak ezen a dolgon valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest