-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz andrisms #178151 üzenetére
A számlapon pl 6-9-12 óránál túl vékony a vonalka, valószínűleg a fénye is gyengébb az eredetinél. Ha már ennyi mindent cseréltek, képtelenség hogy a mutatók eredeti, hibátlan állapotban megmaradtak, a Z22 pedig a legtöbbet hamisított Seiko szíj, egy eredeti 8-9.000-től indul.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
válasz andrisms #178157 üzenetére
Az az infó simán lehet valós, kvazy sok ilyen órát szervizel. Az már jó jel, ha járt a szervizben, mert az ebay-ről érkezők első útja általában oda vezet.
A tok és szerkezet eredeti lesz, régi órákat pofoznak ki nagyüzemben a Fülöp-szigeteken.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
walaki257
csendes tag
Hello újra
Nos, találtam két eladót Chrono24-en, de nem bzok egyikben se. Aki tudna segíteni, esetleg valahogy ellenőrizni, hogy eredeti órát árulnak-e, annak örök hálámmal tartoznék. Üzenetben azt írják hogy eredeti, papírokkal.
https://www.chrono24.com/hamilton/khaki-pilot-day-date-automatic--id6490238.htm
https://www.harveystore.com/products/hamilton-mens-h64615545-khaki-aviation-pilot-day-date-auto
A második bolt is c24ről van, de van saját webshopjuk.
Aki rendelt már tőlük, vagy ért a Hamiltonokhoz, az gondolom érthet hozzá.
Előre is óriási köszönet a segítségért!P.S.: első óravételem, úgyhogy semmi tapasztalatom nincs, mire kellene figyelni
[ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
Naivan azt hittem, hogy lesz benne esetleg valami érdemi infó...
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Markusz King
tag
Sziasztok,
van itt esetleg vki, akinek van valamilyen kapcsolata az Omega-hoz/val?
Két óra is érdekes lenne, és nem szeretnék a Chrono24-ről vásárolni.
Előre is köszönöm!
Üdv,
M. -
andrisms
aktív tag
válasz fagyalllo #178174 üzenetére
Plusz ha jól néztem a lünettán a 10es osztásnál az 1-es nem csak egy függőleges vonal az enyémen.
(#178175) _stick_ & (#178171) V-I-D-A : Igen, szépen lassan összeáll a hibalista
Na mindegy, így jártam, ha a szerkezet eredeti és megmaradt a vízállóság is, akkor valahogy elviselem.
Max a későbbiekben moddolom, sok vesztenivalóm nincs.
Ez van ha használt órát vásárol az ember rossz minőségű képekről, és nem néz teljesen utána. Az ára elvakított -
DrDobos
őstag
-
őstag
válasz Markusz King #178178 üzenetére
Szerintem tedd fel a kérdést a másik topikban is, ott inkább lesznek kompetens személyek: [link]
"Less but better" - Dieter Rams
-
apuc
őstag
-
sipi83
aktív tag
Megjött egy 24mm-es Steel blue színű perlon a CheapestNatoStraps.com-ról!
Tényleg nagyon szellős, könnyű, kényelmes viselet.
Csak az óra súlyát érzem, a szíj kicsit kemény műanyagos érzetű, de nem vészes.
Ebben a hőségben nagyon ajánlott.
Egyetlen negatívum, hogy a 24mm-s szélességhez 24mm-s lemez csat jár.
Az eldolgozása nagyolt egy kicsit, igazi olcsó, lemezből préselt vacak.
Egyeseknek zavaró lehet. -
andrisms
aktív tag
válasz lord.lakli #178184 üzenetére
32 postával.
Mivel nem volt típus kiírva, azt feltételeztem hogy csak hozzá nem értés miatt olcsóbb -jóval- a kelleténél. Persze lehet hogy így is volt és tényleg nem tudta hogy a fél óra utángyártott. Elvileg a Seiko szervizben tömítéscserekor még meg is dícsérték az állapotát, miután tegnap leveleztünk hogy nem túl eredeti minden része...
Mint írtam nem hallottam arról hogy az SKX-ekkel is ennyire vigyázni kell, így nem is gyanakodtam. Mondjuk fél eve szándékosan nem követtem a fórumot, kicsit csillapodott is a vásárlási lázam.
Fülöp-szigeteki régi fortisokról hallottam, meg a színes seikokról, de pont erről a típusról nem.
-
apuc
őstag
válasz gipsztigris #178183 üzenetére
Az kibírható
-
Caldera
aktív tag
Van vkinek arról infója, hogy az Orient Mako 1. generációja (külön napi állító gomb) gyártásban van-e még? Ha vhol boltban ilyen felbukkan az lehet új darab, vagy raktári beakadt készlet?
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
senior tag
válasz Caldera #178190 üzenetére
Ez jó kérdés, talán többszörös óratulajdonosok is tudnak tapasztalattal szolgálni, ha van olyan órájuk, ami évek óta megvan, de egy másik kedvenc miatt nincsen meghajtva. Nálam is van 4 automata, de a legöregebb is csak 2,5 éves (pont ez van a legtöbbet rajtam), így nem tudom, hogy a besűrűsödés létező probléma vagy sem.
-
pulutodurumo
őstag
Kiegészítem egy rendes képpel a korábbi hsz-t.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Caldera #178190 üzenetére
Nem valószínű. Egy másik nagy japán cég szervizese szerint szilikon alapú kenőanyagokat használnak már, és az nem illan el és nem sűrűsödik be olyan könnyen. Ha mégis, gariban megcsinálják, mint a kétéves Fliegerem esetében anno. Pár nap hordás után meglátod. Különben meg ronda a Mako, vegyél Monstert vagy snzg71-est.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest