-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
válasz gipsztigris #179847 üzenetére
nagyon jó lett.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
senior tag
Sziasztok,
SNK807 órám egy hét alatt összeszed 5 perc késést.
Általában 12 órát rajtam van, bár a számítógép mögött, így túl nagy mozgás nem éri.
Tegnap este hétkor letettem és reggel kilenckor meg is állt.
Lehet, hogy alacsony felhúzáson jár nap mint nap és azért késik?
Esetleg valami gondja van, hogy nem tud "feltöltődni" ilyen használat mellett?
-
senior tag
7S26C a szerkezet, nem tudom ez húz-e minden irányba?
Itthon próbálkozhatott valamilyen beállítással (vállalkozó kedvemben vagyok) vagy bízzam órásra?
@mriya@ rá gondoltam én is.
[ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
Rohadt életbe, még a végén vennem kell egy ilyet. :-D
-
@mriya@
őstag
a jobb oldalon kicsit belekapott a reszelő a szíjba?
-
Veron
addikt
Az Adolf schild 5206 milyen minőséget képvisel, mik a tapasztalatok vele? főleg az eta 2824 viszonylatában. kösz!
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz sztikac #179840 üzenetére
Szeretnéd, ha messziről Rolexnek látszana? Én alig találtam két modellt, ami bejön úgy-ahogy /Milgauss és OP/. Ha kiheverem a legutóbbi kínai csalódást /Bagel Nautilus/, nézek vmi kópiát én is talán. Talán.
Szab02 : Ha tetszik kinézetre, és nem zavar az inverz LCD, nem nyúlsz mellé.
Tigris : Én úgy belereszeltem a Bagel szíjába, h nyugodtan befoghatom strapára, olyan ronda lett. De legalább már ráfekszik a csuklómra. Kell szereznem egy Dremelt előbb-utóbb.
Vinpilu : Sztem nem húzódik fel. Add kölcsön vkinek pár napra, aki vigyáz rá, és mozog a karja eleget. Ha akkor is pontatlan, szabályozni/szervizelni kell.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Szab02
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #179862 üzenetére
A inverz LCD-t konkrétan kerestem, a sima nem tetszik. Viszont most találtam meg a fekete testvérét. Na az jobban tetszik csak annak az ára egy kicsit több.
http://www.panoramio.com/user/szab02
-
5-ös kezelő
senior tag
-
squir
aktív tag
válasz Veron #179865 üzenetére
A Zeno Zex nem új, jó pár évvel ezelőtti modell. Keveset gyártottak belőle, NOS szerkezetek kerültek bele. Olyan AS werkek, amik beépítetlenül megmaradtak. Tudja ugyan azt, amit az ETA, de egy kuriózum, különlegesség hozzá képest. A Zex plexis, a Hamilton elvileg zafír. Én egyértelműen, gondolkodás nélkül a Zex-et választanám!
Privátban megírnád, hogy honnan és mennyiért találtál Zex-et? Néhány éve én is keresgéltem, de nem akadtam elérhetőbe. -
dik
őstag
A szakiktól lenne egy olyan kérdésem ha az órának ahol a szíjat lehet felrögzíteni a tokra(kis pöcök ahova megy) eltört vagy kitört hogyan lehet javítani ha egyáltalán lehet. Egy régi órámról van szó ami lassan 20 éves és még mindíg szeretem és tökéletesen teszi a dolgát az egyszerűége miatt és szeretném ha jó lenne még. Van ilyesmire valami ötlet? Tokcsere (láttam egyet a neten valami 8000 körül ami viccesen sok egy ilyenért azért)vagy valami esetleg?
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
Ruszki
senior tag
válasz gipsztigris #179849 üzenetére
MDV-106
Jó lett!Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
sztikac
őstag
válasz 5-ös kezelő #179862 üzenetére
Egyszerűen csak megtetszett ez a forma
-
squir
aktív tag
válasz Veron #179876 üzenetére
Fene tudja. Jó holmi, kerestem jó darabig én is, aztán letettem róla. Különleges holmi, az Explorer I igen kevés homage változata közül a legkülönlegesebb és leginkább hasonlító-közel álló az eredetihez.
Nem ismerem az oldalt, nem láttam még eddig. Jól járd körbe előtte a dolgot. Nekem furcsa, hogy egy évek óta kifutott modell hirtelen előkerül (azért futott ki, mivel a szerkezetek mennyisége miatt volt korlátozott a darabszám), webshopban kapható újonnan, tetejébe a piaci árának kb feléért. És csak ezen az egyetlen helyen. -
gipsztigris
addikt
válasz squir #179877 üzenetére
Nagy baj nem történhet, ha PayPal-el fizet az illető. Én ilyen "egzotikus" helyekről bátran vásárolok ha van PayPal. Akkor van para, ha csak bankkártyás fizetést akar. Na, azt el szoktam engedni.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
TaylorPro
addikt
válasz gipsztigris #179878 üzenetére
Paypal gari jó dolog. Én is így szoktam vásárolni mindenhol.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
squir
aktív tag
válasz gipsztigris #179878 üzenetére
Most néztem, hogy van PayPal. Akkor szigorúan csak azzal és kizárólag azzal. Ha megérkezik a Zex ezen az áron (elvileg ingyenes a posta EU területén belül), akkor az világbajnok ár érte.
-
BLC
tag
Ha homage; akkor kérem ezt is számításba venni.
[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
Ez az...
Valamint kb egy évvel ezelőtt ez az oldal nem létezett, mert sem ref. szám, sem név, sem képek alapján nem dobta fel nekem a kereső, pedig elég kitartó voltam szerintem.BLC: az az izé inkább "nyomokban némi hasonlóságot is tartalmazhat" volt olyan a kezemben, a "fostalicska" és "kár a pénzért" kifejezések még a legfinomabbak vele kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Itt jól bemutatja mi a különbség egy óra és egy drága óra között . Automatákról van szó . [link]
Tisztelt szakik! Én csak azt nem értem hogy a Seinhartom ami messze nem számít drága órának stabilan tartja a napi 0-1mp-t . De inkább a nulla jellemző rá. Megvan már 2 éve.
-
squir
aktív tag
A Smiths Everest nagyon jó, de nem teljesen olyan, mint az eredeti Explorer (1016 ref) volt. Nagyobb (40mm a 36-al szemben), illetve ásványi üveges (ami viszont hátrány a Zex plexijével szemben). A miyota 9015 egy nagyon jó szerkezet, de azért egy AS automata kuriózum (és nem rosszabb nála)
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
A képen látható fokozatmentesen állítható békazárat keresem. Ebay-en elég otthonosan mozgok, de ilyet nem láttam, csak olyan fajtát ami vékonyabb bőrt fog be. Az is lehet, hogy nem jól keresem.
Esetleg forrást valaki?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz sztikac #179840 üzenetére
Rendben lesz, de mielőtt vásárolsz, guglizd meg azt, hogy "Miyota shutter", ha nem hallottál még erről a jelenségről. Röviden arról van szó, hogy a szerkezet felépítése miatt a másodpercmutató - főleg erőbehatásokra mint pl. karlengetés vagy bizonyos pozíciók - egyenetlenül járhat, esetleg meg is torpanhat rövid időre. Ez a szerkezet pontosságát nem befolyásolja, de engem pl. zavar és bár szeretem az ezzel a szerkezettel szerelt órámat, legközelebb ez egy kontra érv lesz, mert engem zavar.
[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
moordavid
aktív tag
Sziasztok,
Szemezgetek ezzel a steinharttal. Érdekelne, hogy akinek van tapasztalat a kerámia lünettával... Tényleg extra tartós-ellenálló? Vagy csak optikailag néz ki szebben rajta a fekete szín? Illetve ha van valakinek tapasztalta a Steinhart márkával... Jó vagy rossz, ne kíméljen :-)
[ Szerkesztve ]
"Like tears in rain."
-
apuc
őstag
válasz KelemenUhr #179895 üzenetére
Ez érdekes!Ez akkor nem jellemző a Seiko vagy az Orient automata szerkezetekre?
-
5-ös kezelő
senior tag
-
@mriya@
őstag
válasz 5-ös kezelő #179898 üzenetére
milyen winder, és miért ne szállítanának?
-
Szulita28
senior tag
Amazon.co.uk-ről rendelve jön még rá vámáfa? Az eladó amcsi, de fontban hirdeti fent a cuccait. Van vkinek tapasztalata ilyen szituban?
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest