-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.perfect
tag
ez a Tisell nagyon klassz mondjuk nekem inkább kékben . de hol lehet jóárasítva kapni.? hivatalos? oldalon sold out..
az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...
-
fagyalllo
őstag
válasz mr.perfect #179153 üzenetére
Régóta sold out, esetleg majd az új Vintage Submarinerből lehet megcsípni egy darabot, ha megjelenik: [link]
De érdemes inkább írni neki és feliratkozni a várólistára.szerk.: már megjelent, visszafelé lapozva van egy rakás fotó: [link] Annyi a megrendelése, hogy ki se kerül a webshopba, várólistáról azonnal elfogynak.
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Alyx01
tag
válasz 5-ös kezelő #178918 üzenetére
Hálás köszönet a segítségért!
Ismerősöm keres analóg kvarcot 20-25 ezer körül. Ebben az árkategóriában Casio vagy Lorus?
Köszi előre is.
-
Alyx01
tag
válasz 5-ös kezelő #179157 üzenetére
A Swiss Brand pontosan mit jelent?
Egyébként jól néz ki. -
@mriya@
őstag
válasz pulutodurumo #179163 üzenetére
A nagy kérdés, hogy a Ronda cég tud-e róla?
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Veron
addikt
válasz 5-ös kezelő #179152 üzenetére
Igen tudom. Olyan kellene, aki látott már Aristot.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Alyx01
tag
válasz pulutodurumo #179163 üzenetére
Értem, köszi.
-
titán
válasz @mriya@ #179164 üzenetére
Hogy tud-e arról, hogy a filléres szerkezeteit használja? Amit milliószámra gyárt? Nyilván nem tud róla, hiszen egy nagykerből szerzi be a Parnis is a szerkezeteket. De hogy jön ez ide?
Nehogy már azt akard sugallni, hogy egy 70 dolláros órába ne férjen bele a 10 dolláros szerkezet.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Sungoo
addikt
Játszunk kicsit.
Ki mit venne: diver jelleg, vagy diver. (200M) Maximum 42 mm. Mechanikus vagy kvarc, kinek ízlése szerint. Nekem van egy kvarc favoritom de azon egy nagy büdös GS logo virít, úgyhogy nem játszik. Szóval a magyar átlagbérekhez igazítva. -
jookomak
őstag
válasz Sungoo #179170 üzenetére
Steinhart Ocean 1. Volt is, vennék megint. 120 ezer körül kevés automata zafíros acél svájci van. Vagy Seiko sarb035, bár ugye nem diver. Olcsóbban skx007, vagy orient mako. Feljebb már igencsak megugranak a százezrek, a sorrend nálam Longines hydroconquest, Oris aquis date (fránya integrált szíj), omega 300m használtan (majd újonnan). Non-plusz-ultra pedig a submariner. És el is érkeztünk a magyar átlagfizetéshez. Egy évben.
-
Sungoo
addikt
Éreztem, hogy beugranak a nagy vasak. Azért is bátorkodtam kérdezni, mert a Steinharton kívül nem egyszerű találni ilyesmit. Tudom, az én csuklóm vékony, de azért na.
Fagyalpaci, az is 43,5.
-
nagyúr
válasz Sungoo #179170 üzenetére
Ezeket nézem egy ideje, szóval a lista, amiből lehet választani:
- Steinhart Ocean One
- Orient Mako/Ray Diver II
- Orient Diver 2016 (Nagyon pöpec)
- Citizen Promaster Marine
- Seiko SKX007
- Bulova Marine Star
- Seiko 5 Sport vagy egyéb SeikokEzek közül nem is tudom mit vennék.
Akad még Certina DS Sport kicsit drágábban, mint a Steinhart Ocean One, ha már 100k főle mennék, ebből a kettőből választanék.A Certina régi vágyam, a Steinhart meg kinézet miatt nyerő. A többi pedig költséghatékony megoldás.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
titán
válasz @mriya@ #179177 üzenetére
A kínaiak nem hülyék, és nem azt hamisítják, amit amúgyis fillérekért megkapnak. Ha egy 10 dolláros órában látsz jobb szerkezetet, akkor lehet gyanakodni, de én vettem már 11 dollárért (nem liceiten) Miyota kvarcos órát, nem hamisat. A 70 dolláros órán nem a szerkezet a költség. 70 dollárért ez már egy nagyon drága kínai kvarcóra. Talán az egyik legdrágább, amit láttam. 80 euróért vettem már (messze)svájci g10 kronót pvd-s titánból, zafírral, 30atm-mel, tríciummal (nautec, gondolom sejthető volt). Ez ahhoz képest egy durván túlárazott kínai óra. Nehogy ne férjen bele mondjuk egy mezei ronda 505.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Esqs
tag
Sziasztok!
Itt van ez az óra:
Gyárilag Miyota 2025 kvarc van benne.
http://miyotamovement.com/pdf/spec_2025.pdf
http://miyotamovement.com/pdf/draw_2025.pdfSzerintetek berakható lenne a helyére egy Ronda 762?
http://www.ronda.ch/en/movements/quartz-essentials/ronda-powertech-500/caliber/762e
http://www.ronda.ch/en/movements/quartz-essentials/ronda-normtech-700-6000/caliber/762[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Teover #179185 üzenetére
Szép , bronz verk és plexi. Az én tapasztalataim szerint nem a pontosság a fő erénye , inkább a megbízhatóság. Volt kézi húzós , és automata bronz Omegám. Kb 10 éve még 60k körül hozzá lehetett jutni itthon. Ma a chrono24-en horror árban mennek. Tényleg csak gyűjtőknek. Ennél már csak a kalapács automata exluzívabb.
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Alyx01 #179159 üzenetére
Egyköves Ronda van benne, Renata elem hajtja. Ne kérdezd, eredeti-e, mert nem értek hozzá. Enyém igen pontos /havi 0-4s/, jól leolvasható éjjel,nappal és a szürkületi zónában is. Kézre jól simul, csat jó de a zár nem annyira /pillangó/ - csere shark/mesh típusúra. Zafír és 200m nem biztos egyáltalán. Nekem még karcmentes az üveg, vízcsepp félgömb rajta, hátlapnál megvan a tömítés-de strandra nem viszem. Csövek jól világítanak sötétben.
Sungoo : 1. Seiko srp307
2. Steinhart Ocean Titanium 500 /de csak ha élőben is bejönne s nem lenne túl nagy/
3. Seiko snzg71j1 /bár csak 100m és nincs koronazár/39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Van egy régi női Citizen Eco-Drive. Az akku kinyiffant benne. Kapott újat de ezzel sem működik. Ha a napon van elindul. Ha nem éri napfény megáll. Érdemes még vele foglalkozni vagy felesleges? Egyáltalán javítható.
Egy ilyet néztem ki szülinapra, ami nem túl drága, megbízható, és szolíd: [link]
Esetleg javaslatok 40 ezerig?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
jegesib
aktív tag
A kidolgozás elég botrányos, de az elképzelés nem rossz: Sequent
-
TaylorPro
addikt
válasz Sanyi.mTs #179198 üzenetére
Az eredeti kb 10. A csere aksi is nehezen akart beállni, 2-3 évet bírt ki. Kb 6 ezer az akku, inkább veszek új órát mert már eléggé kopottas. De soha többet ilyen napelemes parasztvakítást. Ha kvarc, legyen elemes. Ha nem kvarc legyen felhúzós. Ennyi.
Ez tetszik még. Csak a hajtogatott szíj ne lenne.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest