- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
nem tud valaki címeket amiket a sources.list be kell berakni...?? suse hoz...
-
Gao182
tag
Kizárt dolog, mert nem tudom
Amúgy APT eddig is volt a SuSE-ban is, csak nem nagyon volt használva by senki sztem. Sztem ugyanúgy rpm-et használ az is, itt SuSE-s elérési utat kell megadni a listában... Én legalánbbis így tudom. -
Gao182
tag
Szerverre is nagyon jó a SuSE, ahol dolgozok cégnél ott SuSE a szerver és tökjól megy, ha szervert akarsz akkor nem kell GUI úgyse és a SuSE GUI része hajlamos beszarni, amúgy tök használható linux...
-
Gao182
tag
Szerintem az ilyen problémáiddal keresd meg a Novellt, mert Ők tuti meg tudják mondani és ez nekik is segítség, mert tudják, hogy mit kell fejleszteni még
És mostanában a SuSE-ra ráfér a fejlesztés, mert egyre több rosszat hallok
-
Gao182
tag
Ma jelent meg az RC1, valszeg lesz még pár RC és majd október 6-odikán fog megjelenni a végleges verzió
-
Gao182
tag
Igértek sokmindent a 10eshez, de ha megnézitek, elméletileg holnap jelenik meg az RC1, de még mindig tiszta bug és sok újítás nincs benne. Én felraktam a beta4et, olyan szép mint eddig, de irdatlan sok hiba volt benne, kb használhatatlan. ok hogy beta, de 3 nappal az RC1 mgjelenés előtt ne produkáljon ilyet egy beta se.. 2 napig volt fent és nem tudtam használni, iszonyat lassú volt és sokszor találkoztam olyannal hogy ezt nem szeretné meg azt nem szeretné. lassan windows szintre jut a suse? már az op rendszer irányít minket, ő mondja mit csinálhatunk és mit nem??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- Elektromos cigaretta 🔞
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Crypto Trade
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest