- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Akartam írni, hogy el vagyok maradva... tudtommal nincs komplett SuSE legálisan a neten... oszt megnéztem a linuxiso.org-on levő cuccot, és megnyugodtam.
Az egyik, a personal nagyon alap, sok minden hiányzik belőle. A másik LiveEval, ez szvsz próbarendszer, ha valaki nem látott ilyesmit belekóstolhat. Dettó nem sok mindenre jó. A harmadik NetInstall, szal valami kevéske, arról már eléred a netet, és a sűrűje már dróton keresztül telepíthető.
Valahol egyik sem az igazi.
Szvsz egy eredeti CD/DVD kiadásút kéne prószálni. Csak olyant még nem láttam
Fedora...hmm.... a TV kártya beállításokat hol lehet izgatni? Szövegesen a modules.conf szerkesztgetésével megy csak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest