Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom pontosan, miket terveznek, de van itt egy olyan PR, ami eltávolítaná az AppMenut (ez az éppen futó program nevével jelzett menü a "Tevékenységek" gombtól balra"), és ebben van egy link, ami olyasmikre mutat, mint az AppMenuben a "Kilépés" menüpont eltávolítása, betöltésjelző eltávolítása vagy áthelyezése a dash-ra, stb. De úgy látom, egyelőre ezek inkább csak olyan terv fázisban vannak, még nem teljesen konkrét megvalósítások. Mondjuk annak az AppMenunek tényleg nem sok haszna van ott, én kb. kétszer használtam, mióta Gnome-on vagyok...
Illetve itt egy másik PR, ami egy Caffeine-szerű "maradj ébren" jellegű kapcsolót implementálna. A Caffeine nevű program azt tudja, hogy ha be van kapcsolva, akkor nem megy el aludni a gép, ennyi. Ezt már régebben is kérték, úgy látszik, sokaknak hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi