- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom pontosan, miket terveznek, de van itt egy olyan PR, ami eltávolítaná az AppMenut (ez az éppen futó program nevével jelzett menü a "Tevékenységek" gombtól balra"), és ebben van egy link, ami olyasmikre mutat, mint az AppMenuben a "Kilépés" menüpont eltávolítása, betöltésjelző eltávolítása vagy áthelyezése a dash-ra, stb. De úgy látom, egyelőre ezek inkább csak olyan terv fázisban vannak, még nem teljesen konkrét megvalósítások. Mondjuk annak az AppMenunek tényleg nem sok haszna van ott, én kb. kétszer használtam, mióta Gnome-on vagyok...
Illetve itt egy másik PR, ami egy Caffeine-szerű "maradj ébren" jellegű kapcsolót implementálna. A Caffeine nevű program azt tudja, hogy ha be van kapcsolva, akkor nem megy el aludni a gép, ennyi. Ezt már régebben is kérték, úgy látszik, sokaknak hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest