Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom pontosan, miket terveznek, de van itt egy olyan PR, ami eltávolítaná az AppMenut (ez az éppen futó program nevével jelzett menü a "Tevékenységek" gombtól balra"), és ebben van egy link, ami olyasmikre mutat, mint az AppMenuben a "Kilépés" menüpont eltávolítása, betöltésjelző eltávolítása vagy áthelyezése a dash-ra, stb. De úgy látom, egyelőre ezek inkább csak olyan terv fázisban vannak, még nem teljesen konkrét megvalósítások. Mondjuk annak az AppMenunek tényleg nem sok haszna van ott, én kb. kétszer használtam, mióta Gnome-on vagyok...
Illetve itt egy másik PR, ami egy Caffeine-szerű "maradj ébren" jellegű kapcsolót implementálna. A Caffeine nevű program azt tudja, hogy ha be van kapcsolva, akkor nem megy el aludni a gép, ennyi. Ezt már régebben is kérték, úgy látszik, sokaknak hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest