- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
pengwin #3970 üzenetére
Igen, eddig nekem is ez a tapasztalatom, örülök hogy hallgattam rád illetve megerősítettél abban amit már terveztem az összeomlások után,eddig olyan összeszedettebbnek, kiforrottabbnak tűnik valóban a Leap.
Nekem a 42.1-es Leap volt amúgy amit legutoljára használtam, de az nagyon nem vált be volt hogy hetente rakhattam újra mert a kde be se töltődött, de ez szerintem a rendszerben lévő kde hibája volt, lehet ha kihúzta volna egy nagyobb frissítésig az helyrehozta volna. A másik bajom meg az volt vele hogy kérdés nélkül felrakta a zárt nvidia drivert ami nekem nem jó, mert valamiért a zárt driverrel (akkor) bár alapból jó volt, de kijelentkezéskor mindig elszállt a kép, de alapból betöltődéskor és a KDE-ben magában pedig jó volt...
Ezért tértem át a Tumbleweedre és megkönnyebbülés volt hogy ott nincs is zárt nvidia driver tehát nincs veszély
Szóval jó nekem a nouveau, ezért elővigyázatosságból fel sem pakoltam a 15-ösre az nvidia repot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest