Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
Nos a kde4 még igencsak béta. Bármit is mondanak.
igen, csodálkozik is, hogy az alapértelmezett kde nem a 3-as az opensuse-ban
mert így aki pl. kde-s livecd-ről telepít, az kap egy használhatatlan rendszert, amit rögtön hackelni kell...Ha unod a banánt - vagyis az uborkát
esetleg alternatíva lehet egy stabil debian. Az közelebb áll a megszokotthoz és garantáltan stabilabb.igen, debian sarge-ot használtam több, mint 1 évig, legjobb volt
aztán új gépet vettem és gyorsan kellett vmi, éppen ubuntu volt kéznél, aztán az is maradt
debian etch-re aztán próbáltam visszaváltani, de nem úgy működött a kernel benne, mint, amit elváltam volna tőle, fordítani meg semmi kedvem nem volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
esetleg alternatíva lehet egy stabil debian. Az közelebb áll a megszokotthoz és garantáltan stabilabb.