- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
Hali!
Mivel a keresővel sem itt sem a nagy linux topicban nem találtam rá utalást, ezért bátorkodom feltenni a köv. kérdést:
(Nem hiszem, hgoymásnak nem volt ezzel baja. Bár az is lehet, hogy én kerestem rosszul.)
Szóval. 9.3-as SuSE-m van és ugye őnagysága alapból nem hajlandó dvd-t meg egy csomó formátumot kezelni. A YaST-tal felraktam a Multimedia Option Pack 1-4 cuccost, de ez még mindig kevés a dvd-hez.
Megtenné egy linux-guru, hogy leírja hogy mit kell összeszednem, illetve telepítenem ahhoz, hogy menjen a dolog nagyon megköszönném.
Vagy ha ad egy linket, amin érthetően használható formában le van írva az egész akkor az is jó. Lehet angol is.
Előre is köszike.Már kezdek nagyon pipa lenni hogy nem sikerül sehogyse a dolog.
Érdekelne az is, hogy az MPlayer felrakásához miket kell telepíteni, hogy sikerüljön a fordítás, mert még az se jött össze.
Amúgy most ismerkedem vele, szóval nem vagyok túlzottan otthon benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest