- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Fotók, videók mobillal
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
Hali!
Mivel a keresővel sem itt sem a nagy linux topicban nem találtam rá utalást, ezért bátorkodom feltenni a köv. kérdést:
(Nem hiszem, hgoymásnak nem volt ezzel baja. Bár az is lehet, hogy én kerestem rosszul.)
Szóval. 9.3-as SuSE-m van és ugye őnagysága alapból nem hajlandó dvd-t meg egy csomó formátumot kezelni. A YaST-tal felraktam a Multimedia Option Pack 1-4 cuccost, de ez még mindig kevés a dvd-hez.
Megtenné egy linux-guru, hogy leírja hogy mit kell összeszednem, illetve telepítenem ahhoz, hogy menjen a dolog nagyon megköszönném.
Vagy ha ad egy linket, amin érthetően használható formában le van írva az egész akkor az is jó. Lehet angol is.
Előre is köszike.
Már kezdek nagyon pipa lenni hogy nem sikerül sehogyse a dolog.
Érdekelne az is, hogy az MPlayer felrakásához miket kell telepíteni, hogy sikerüljön a fordítás, mert még az se jött össze.
Amúgy most ismerkedem vele, szóval nem vagyok túlzottan otthon benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már kezdek nagyon pipa lenni hogy nem sikerül sehogyse a dolog.