- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
Hali!
Mivel a keresővel sem itt sem a nagy linux topicban nem találtam rá utalást, ezért bátorkodom feltenni a köv. kérdést:
(Nem hiszem, hgoymásnak nem volt ezzel baja. Bár az is lehet, hogy én kerestem rosszul.)
Szóval. 9.3-as SuSE-m van és ugye őnagysága alapból nem hajlandó dvd-t meg egy csomó formátumot kezelni. A YaST-tal felraktam a Multimedia Option Pack 1-4 cuccost, de ez még mindig kevés a dvd-hez.
Megtenné egy linux-guru, hogy leírja hogy mit kell összeszednem, illetve telepítenem ahhoz, hogy menjen a dolog nagyon megköszönném.
Vagy ha ad egy linket, amin érthetően használható formában le van írva az egész akkor az is jó. Lehet angol is.
Előre is köszike.Már kezdek nagyon pipa lenni hogy nem sikerül sehogyse a dolog.
Érdekelne az is, hogy az MPlayer felrakásához miket kell telepíteni, hogy sikerüljön a fordítás, mert még az se jött össze.
Amúgy most ismerkedem vele, szóval nem vagyok túlzottan otthon benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest