Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
refruit
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert aggódom a gépem egészsége miatt.
A probléma a következő:
Amikor bekapcsolom a szünetmentest, ugye bekapcsolódik a monitor, s áramot kap a táp is, de amikor benyomom a power on gombot, akkor ugyan világít a zöld led, asszem az alaplapi venti isw elindul, igaz eléggé nyöszörög, de semmi más nem történik, a vinyókat nem halklom felpörögni, persze a gép sem bootol fel, a monitor sötét marad. Mindehhez társul valami elég rémisztő nyöszörgő hang, mintha ''szenvedne'' alacsony fordulatszámon a venti, nyöszörög. Semmi hibajelzés (sípolás) nincs, a gombot nyomva tartva (4 sec) ki tudom kapcsolni, vagy kinyomom a UPS-t. Pár próba után hajlandó normálisan elindulni, s semmi problémát nem tapasztalok, de már rettegek újrta ki, ill. utána bekapcsolni a gépet.
A beteg konfig:
NF7-S rev 2
barton 2,5
hynix 512 ram
sapphire rad. 9500
tunerkártya
2 maxtor 120G
1 cd író + 1 olvasó
enermax 350W aktív pfc-s táp
Annyi még hozzátartozik, hogy próbáltam kikapcsolni a biosban az apic módot, utána nem indult a win, de ez szoftveres gond, mert felbootolt rendesen, csak a win nem akart elindulni. Visszaállítottam, de most meg ez a hardweres boot hiba okoz álm,atlan éjszakákat.
Eddig nem volt gondom vele, s fogalmam sincs, mi lehet a gáz.
Minden ötletet szívesen várok.
Üdv:
Ref
Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest