Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Pedig van több lejárat is. Ha van pajzsod meg torpedód akkor nem lehet gond. Mondjuk engem egyszer sem támadtak meg cyclopsban a leviathanok. Én benyomtam a silent runningot meg a leglassabb fokozatot úgy általában békén hagytak. Szóval csak egyenesen lefele meglesz majd a lost river, ott lesz majd nikkel. Majd vigyél jópár bólyát mert könnyű eltévedni benne az elején.

Ja meg ha bányászol érdemes a prawn suittal bányászni mindkét karon fúróval úgy nem tart olyan sokáig.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Igen minden respawnol. Ha majd meglesz a premiter defese system modul tedd fel rá, onnantól nem zavarnak majd a leviathanok

Foxi: nekem a legelsőt elvitte a leviathan

-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Hagyd ott nyugodtan, a seamothot még egyszerű legyártani csak vedd ki belőle a modulokat. Én egyszer egy zátonyra parkoltam fel aztán pár óra múlva valahogy magától kiszabadult. Amúgy is fogyóeszköz a seamoth. Lehet hogy a gunnal sem tudod majd kiszabadítani, őszintén én ki sem próbáltam arrébb tudja e lökni.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
agressor12
üzenetére
Végül is csak lefele vezet út. De oda többféleképpen el lehet jutni. De mindig csak le le le és le a mélybe

Engem is zavart hogy na most merre, de sok lehetőséged mégsincs.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Cyclops darabokat a két gombaerdő környékén lehet találni. Máshol is vannak de ott biztosan találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Eladó egy s21+ 5g
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest