- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Termeszetesen a masodikra gondolok, vagyis hogy GPU melle meg egy proci (de ezt irtam is, nezd meg). Egyetertek, hogy ez draga, de a quadrok is dragak. Es pl. a hdsdi kartyanak semmi koze a sima geforceokhoz, vagyis teljesen egyedi fejlesztes, megis fejlesztettek. En sem gondolom, hogy ez consumer technologia lenne, szal midrange meg value az nem lesz, ezt a problemakort ki is loheted. Mint mondtam, ez gpgpu-ra lenne valo, szal nem is pixel es vertex shaderek futnanak rajta. Szerintem ha utananeznel a gpgpu alkalmazasoknak, rajonnel, hogy egy ilyenben nagyon sok racio van. Nem mondom, hogy egy cell kell ra, lehet, hogy egesz mas lesz a gpu mellett, az az en tippem, hogy cell lesz. Amugy egy pillanatra tedd felra, hogy nem hiszel ebben, es gondold vegig, hogy ha valamit odatennel, akkor mit tennel oda. Van mas jobb lehetoseg? Szerintem nincs.
Errol meg 'szerencsere' nem meselt az nvidia, ezert talalgathatok, de mas dolgokrol meg igen, szal ha ugy erzed, hogy ilyenben nincs racio, akkor igencsak csodalkozni fogsz a kovetkezo egy-masfel ev alatt. De mondjuk ez a szepsege az egesznek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- iPhone 11 Pro 64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest