- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia! Ha te inditod a haborut, akkor az elejen meg kell hatarozni a war demandokat (kovetelesek), hogy mit szeretnel elerni a haboruval. Minel tobb kovetelesed van, annal nagyobb folennyel kell rendelkezned a haboruban, pl. ha csak annyit akarsz elerni hogy nyissa ki az adott empire a hatarait szamodra akkor lehet eleg lesz a haboru alatt elfoglalnod ket bolygojat es feladja a harcot. Ha koveteleskent cede planeteket valasztasz, akkor a haboru vegen tied lesz az a csillagrendszer, cserebe jobban meg kell fingatnod az enemyt, tovabb tart majd a haboru. Ha minden bolygojat elvetted ilyen modon (nagyobb birodalomnal ez nem fog menni egy haboruval!) akkor megszűnik az az empire.
Ha vedekezo haborut folytatsz, vagyis megtamadtak, akkor a haboru elso eveben tudsz meghatarozni te is koveteleseket, utana mar nem. Sajnos erre a jatek nem hivja fel a figyelmedet, en is ugy jartam hogy megtamadtak es nem allitottam be koveteleseket, majd miutan porig romboltam mindent, kenytelen voltam ures kezzel befejezni a haborut

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest