Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Én sem értem a szükségességét, főleg hogy erősen korhatáros a játék. Aki elmúlt 18 éves (illetve akörül van), szerintem azt már nagyon nem fogja meglepni egy formásabb női test.
Legalábbis már az én középiskolás éveimben is eléggé érdekes dolgok mentek az osztálytársaim között, pedig akkor még az internet csak kezdett kibontakozni, nem volt annyira durva és a szemek elé kitéve minden, mint manapság.
Emellett még brutalitás is van a játékban szép számmal... nem is értem, hogy ezek után ilyen gagyi cenzúrára mi szükség volt.
Ezzel megint az a bajom, hogy ez már megint nem egy az egyben az lett, amit eredetileg a készítők akartak. Legalábbis a NIKKE után ez eléggé furcsa így. Ennyit a művészi szabadságról és alkotásról.
De legalább Eve karakterét nem rondították (még) el és a játék is egész jól sikerült. És akadnak még dögös szerkók a játékban így is. Ritkaság ez is manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest