-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én az elmúlt pár hónapban nagyon sokat utaztam belföldön, mert 100% remote-ban dolgozom, és sikerült minden szerződésemet úgy hosszabbítani, hogy maradhat a 100% remote. (Megmondtam a főnökeimnek, hogy nem vagyok hajlandó bemenni, ők húzták a szájukat, de belementek.)
Most egy méregdrága gamer laptopot használok játékra utazás közben, és semmi szükségem nincsen a benne lévő hardverre, a 1050 Ti-nak megfelelő teljesítmény bőséges lenne. Cserébe mindig konnektort és asztalt kell keresnem (Deckkel legalább asztal nem kell), de a dupla touchpad nagyon durva lesz. Én használok Steam Controllert, és nagyon szeretem, mert a dupla touchpaddal (+giróval) egy hónap gyakorlás után majdnem annyira pontosan tudom irányítani a kurzort, mint egérrel.
Amúgy pedig én a dual bootot ezen az eszközön max USB-s SSD-vel csinálnám, mert a belső tárhelyből nem akarok áldozni. Viszont az USB-s SSD nagyon jó tempókat csinálnak USB 3.2 Gen 2-n, ami 10 Gbps (azaz több, mint 1 gigabájt per másodperc).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged