- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
igazából meg volna bennem a lelkesedés hozzá, hogy cseréljem SSD-re, mert bár nem vagyok profi, de egész sok mindent szétszedtem (és össze is raktam!
) yt videók alapján. még a garancia parát is feloldotta bennem az a tény, hogy - ha persze nem cseszi el az ember csúnyán - simán lehet gariztatni, amennyiben az eredeti állapotra visszaállítva küldöm vissza.szóval tényleg nem erről van szó...nálam az a kérdés inkább, hogy melyiket vegyem meg játékpénzből úgy, hogy a lehető legkevesebbet kelljen ráköltenem igazi pénzben?

csak ezért nem merem a 64est megvenni, mert ott fixen kell 30ezret ráköltenem, csak a kártyára. ezért gondoltam arra, hogy ha 256os + dokkolót veszem (=hozom el "ingyen"), akkor talán nem érzek majd kapásból késztetést arra, hogy mindenféle kiegészítőt összevásároljak.legoptimálisabb lenne, ha 2 db 64est vennék, az egyiket eladnám és abból venném meg enyémhez a kiegészítőket
csak az a szar, hogy a steam raktáram értéket pont 650-700 eurós szinten mozog jelenleg....és fogalmam sincs, mennyire fog még növekedni az elkövetkezendő napokban/hetekben (CSGO >> CS2 hype miatti piaci őrület indította el ezt az egész folyamatot nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) yt videók alapján. még a garancia parát is feloldotta bennem az a tény, hogy - ha persze nem cseszi el az ember csúnyán - simán lehet gariztatni, amennyiben az eredeti állapotra visszaállítva küldöm vissza.
csak az a szar, hogy a steam raktáram értéket pont 650-700 eurós szinten mozog jelenleg....és fogalmam sincs, mennyire fog még növekedni az elkövetkezendő napokban/hetekben (CSGO >> CS2 hype miatti piaci őrület indította el ezt az egész folyamatot nálam)
Cucuska2