Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ripla

addikt

Kijött a The Precinct játszható demója és teljesen jól megy a Decken. Hát ez valami kegyetlen jó lett!
    Zanzásítva amit tapasztaltam a cirka félóra alatt.

Bárkit meg lehet szólítani az utcán, igazoltatni lehet őket, elmondani a letartóztatottak jogait. Vannak különböző fegyvereim, itt a demóban volt gumibot, lőfegyver, sokkoló, rám van bízva hogy melyiket használom, lehet beszélni is a gyanúsítottal ha úgy gondolom hogy az lesz a célravezető, a mobok reagálása pedig teljesen véletlenszerű. Meg is lehet bilincselni őket, vagy meg is lehet verni őket, de le is lőhetem, természetesen mindegyiknek vannak következményei, és van aki úgy nyit hogy megtámad, szóval teljesen random.

Autókat is lehet büntetni helytelen parkolásért, lejárt parkolóóráért, tűzcsap előtti parkolásért, stb., 6 különböző opció volt a demóban, és még az autók ablakait is be lehet törni.

Itt a demóban elsőnek egy bankrabló bandát kellett elkapni, rendőrautóval kellett odamenni a helyszínre, bármikor és bárhol lehet a szirénát ki-be kapcsolni (az autók ilyenkor félrehúzódnak az úton), még az autóból való kiszállás után is ott lehet hagyni hogy menjen a villogó. Az irányítás amúgy meglepően egyszerű és kényelmes.

A helyszínen ott állok meg az autóval ahol akarok, el lehet bújni az autó mögé, lehet lőfegyvert használni, le lehet tartóztatni azokat akik megadják magukat, fel lehet olvasni a jogaikat, eldönthetem hogy mi legyen velük, elengedem, letartóztatom, vagy hívok egy egységet akik elviszik, vagy jól megruházom a gumibottal, esetleg lesokkolózom. :D
    Autóba is berakhatom az elfogott személyt és én is elvihetem az örsre, ott be kell jelenteni a recepción hogy hoztam valakit, utána beviszik a fogdára, és minden nap végén le kell papírozni az aznapi eseményeket.
    Még olyanokra is figyeltek benne, hogy pl. az autó motorháztetőjén és csomagtartóján is át lehet csúszni, a kerítésen való átmászásról nem is beszélve.

Jelentéseket lehet olvasgatni, beszélni lehet emberekkel, ki lehet menni az utcára és azt csinálok amit akarok, mindamellett hogy van egy sztoriszál is, sőt az utolsó küldetésben itt a demóban egy helikopterrel kellett követni egy menekülő autóst és nekem kellett eldöntenem hogy mi legyen, erősítést hívtam meg utasítottam az egységeket, hogy rakjanak ki szögesdrót akadályt az útra, de a teljes játékban lehet kérni kommandósokat is meg útzárat.
    Lehet fejlődni a játékban, minden jól elvégzett dolog után adja az xp-t, idővel minél nagyobb szintű a karakter, attól függően lehet erősebb fegyvereket használni, és durvább járműveket vezetni (pl. csapatszállító páncélozott járművet, vagy az említett helikoptert), és ez még csak a demó, meg amit megmutattak belőle.
    Részemről első napos vétel! :)

Új hozzászólás Aktív témák