- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ilsyde #10371 üzenetére
Probléma esetén alapvetően úgy igazolod a Valve felé, hogy egy account a tied, hogy elküldöd egy vagy több játék termékkódjának a scanjét. Onnantól kezdve, hogy nem csak neked vannak meg ezek a scanek (mert ugye egy amúgy kétes üzlettől kapod), szerinted mennyi időbe telik ellopni az accountodat?
-
válasz
Rabbitf_24 #10350 üzenetére
GamersGate
GetGamesGo
ImpulseDriven
Direct2Drive
stb... -
válasz
Rabbitf_24 #10307 üzenetére
De akkor viszont nem értem, hogy miért nem árulják az oldalon,
ha amúgy is elérhető...Ez a kiadó (Bethesda vagy Zenimax) döntése volt, de hogy miért, az rejtély.
-
válasz
Rabbitf_24 #10305 üzenetére
Ha megveszem dobozosan és beregisztrálom, akkor onnan később letölthetővé válik nekem?
Igen. Sőt, elég csak regisztrálnod a kulcsát a Steam-en, nem is fog kelleni a DVD a telepítéshez.
-
válasz
Rabbitf_24 #10301 üzenetére
Milyen külföldi oldalon olvastad?
-
válasz
Mr.Csizmás #10138 üzenetére
Ja, ezért mentek csődbe.
-
Total War sale a GamersGate-en, ezek mind Steam-esek:
Empire: Total War - £3.98 Steamworks
Napoleon: Total War™ Imperial Edition - £5.98 Steamworks
Empire & Napoleon Total War™ GOTY - £7.98 Steamworks
Total War: SHOGUN 2 - £14.98 Steamworks
Total War: SHOGUN 2 Sengoku Jidai Unit Pack DLC - €0.80 Steamworks
Total War: SHOGUN 2 The Ikko Ikki Clan Pack DLC - €1.40 Steamworks -
Elvileg még HL2 sem kell hozzá, csak Steam.
-
Midweek Madness: Bastion!
Vegyétek, mert iszonyat jó!
-
válasz
Mr.Csizmás #9988 üzenetére
Nekem minden egyes giftnél érvénytelen kódot írogatott, még mind működik.
-
Az Overlord RTS-TPS keverék, nem rossz. Szerepjáték elem nem igazán van benne (valamennyit fejlődsz).
(#9847) lordjancso: a játékban te vagy Cuthulhu, és az a feladatod, hogy megmentsd a világot. A játék maga JRPG, és gyakorlatilag paródia, jókat lehet röhögni. Szerintem nagyon megéri ennyiért (már ha szereted a játékstílust).
(#9868) maross: nekem mindkettő kifogástalanul fut Win7 64 bit alatt.
-
A Nation Red-et ajánlják sokan, állítólag az egyik legjobb túlélős játék. Meg is veszem.
-
Lol, még ilyen is van: Railworks 3: TS2012 - Trains vs Zombies DLC
-
Mivel neked bizonyíték kell, nem ígéret, ezért többet nem tudok mondani.
-
-
Renegade Ops végre megjelent GamersGate-n, aki már előrendelte, annak le lehet kérni a kulcsot, és a Steam el is fogadja.
-
válasz
DeFranco #9774 üzenetére
Szerintem annyit kérnek, amennyit akarnak, legfeljebb nem veszed meg, ha nem tetszik. Egyébként már csak a Sanctum miatt érdemes megvenni.
Engem az sem nagyon zavar, hogy lemásolták az Humble Bundle-t (ami egyébként nem teljesen igaz, mert ez nem DRM free), amúgy is, ez már vagy a tizedik hasonló a HIB mellett (igen, egy csomó másik is volt már, melyeket persze megint csak mások szerveztek).
Ezzel nem bántani akarlak, remélem nem úgy jött át a dolog, csak leírtam az én véleményemet.
-
válasz
Rabbitf_24 #9741 üzenetére
Nem ide tartozik, valóban. Van Origin topik.
De hogy ne kelljen még egyszer beírnod, a kódot kell majd Originbe regisztrálnod, de a DVD-ről is telepítheted. Persze a letöltés sem akadály.
mod: Hopp, most látom, hogy csak kódot kapsz. Igen, akkor Originen keresztül töltöd le.
-
válasz
Wolverine #9545 üzenetére
Bár azzal egyetértek, hogy indokolatlanul drága a digitális terjesztés (kivéve az akciók alkalmával), de azért vannak komoly, még ha nem is akkor kiadások, mint egy fizikai terjesztésnél. Elég csak megnézni, hogy a Steam mennyi szolgáltatást nyújt, melyek folyamatos fejlesztése és fenntartása mind pénzbe kerül.
-
válasz
CsiguszMaxim #9431 üzenetére
Én most hagytam abba, 1-2 hete járt le mindkét accountom. Majdnem 3 évet nyomtam.
(#9450) KRi2: ha már fel lett használva egy kód, akkor a Steam azt kiírja. Ha viszont nem, hozzárendelődik az accounthoz. Az egyetlen mód arra, hogy megtudd, hogy használt-e a kód olyan módon, hogy ne rendelődjön hozzá egy accounthoz sem, amennyiben nem használt, hogy olyan accounttal próbálod ki, mely tartalmazza a játékot. Ebben az esetben nem használódik el a kód még egyszer.
-
Amúgy nektek is kompletten eltűntek a játék kategóriák a Steam játéklistátokban? Nekem pár napja tűntek el (fogalmam sincs miért), és elég kellemetlen 300 játékot újra kategóriákba sorolni...
-
válasz
ProEvoFan #9383 üzenetére
Ja, én konkrétan Portal 2-re cseréltem pár TF2-es sapimat. Egyébként van olyan sapi is, ami több száz dollár ér, és egyébként pénzért is eladhatod, az is legális.
(#9386) ProEvoFan: ez így nem igaz, hogy 1 sapka = 1 játék. Van olyan sapka, amiért 10 forintot sem adnak, de van olyan is, amelyért több tízezret. A legtöbb sapka amúgy alig ér valamit.
-
Srácok, vegyétek a Guerrilla-t meg az Armageddon-t, állat jó játékok!
-
-
válasz
TazLeacher #9061 üzenetére
Itthon csak dobozosan fogják árulni, Steam-en direkt nem. Valszeg a Skyrim-mel is ez a helyzet.
(#9048) SenorGrande: az Universe Sandbox inkább szimuláció, mint játék.
-
válasz
TazLeacher #8948 üzenetére
Amúgy meg a pénz sem vet fel, átlagosan talán 5k-t költök havonta játékra (szinte csak akciósan vásárolok), ami szinte semmi ha azt nézzük, hogy emberek mennyit költenek havonta cigire meg piára.
-
válasz
TazLeacher #8944 üzenetére
Időm.. hahaha, többnyire alvás helyett játszok.
Amúgy meg 7 éve van Steam accountom, és rengeteg akciós játékot veszek. A játékok több mint felét soha le sem töltöttem, nem hogy elindítottam volna.
-
válasz
Kareszovics #8932 üzenetére
Nekem jelenleg:
Játékidő: 1112 óra
Érték: 2879 $
Achik: 829Az achiek mostanában lassan gyűlnek.
-
Dragonshard - nem rossz RTS.
Baldur's Gate sorozat
Icewind Dale sorozat
Planescape Torment
Demon Stone
Neverwinter Nights
The Temple of Elemental Evil
Daggerdale
Pool of Radiance Ruins of Myth Drannor (na ez sincs meg, erről is elfeledkeztem)És persze vannak még az ősrégi SSI féle szerepjátékok (a régi Pool of Radiance sorozat, Dragonlance sorozat, stb), de ezek persze nekem sincsenek meg, de jó párral játszottam annak idején.
-
válasz
SityiSXT #8793 üzenetére
- te is teszel egy felajánlást, ilyenkor az USA nem akciós árnak megfelelő pontszámot kapod, szorozva a felajánlott darabszámmal
Erről semmi infó nincs az oldalon, te hol hallottad?
- minden sorsoláskor ha nem nyertél, a nyeremény pontszámának 5%-át jóváírják (felfelé kerekítve)
Nem. Minden nyeremény pontszámának 5%-át jóváírják mindenkinek, kivéve annak, aki feltette. Nem kell részt venni a sorsoláson a pontszámok megkapásához.
Meg szerintem hetente kapnak a tagok valamennyi pontot automatikusan
Nem.
-
válasz
polonic #8788 üzenetére
Igazából a digitális disztribútorok harcolták ezt ki még akkor, amikor kezdtek megjelenni az első nagyobb nevek Steam exkluzivitással. Ugyanis nem akarták a konkurenciát népszerűsíteni a saját eladásaikkal is. Egy idő után az online shopok belenyugodtak ebbe, viszont a kiadók is rájöttek, hogy jobb nekik, ha nem kell minden eladás után részesedést fizetniük a Steam-nek, ezért vannak ilyen kiherélt játékok is.
-
válasz
polonic #8785 üzenetére
Előfordul ilyen, viszonylag ritka, bár "sajnos" egyre többször találkozok ilyennel. Van olyan kizárólag digitálisan megjelent játék is, mely Steam-es szervereket használ multihoz, viszont a nem Steam-en kapható változatok nem Steam-esek, így multiplayer sincs benne. Ilyen pl. az AvP 2000. De ott van mondjuk a King Arthur is, annak is csak a dobozos/lemezes változata regisztrálható Steam-en, és mivel az is Steam-es multit használ, ezért a máshol vásárolt digitális változatok szintén nem tartalmaznak multiplayert.
-
FEAR 2 - 3.99 EUR
Steam-es-> Most tudtam meg, hogy ez a verzió nem Steam-es!(#8779) DeFranco: a fogyasztói csoportnál neked is kell adnod valamit a közösbe, itt semmit sem kell. De célszerű, ha azt akarod, hogy legyen értelme az oldalnak hosszú távon. Minden feltett játék - pontban kifejezett - értékének 5%-át mindenki megkapja.
Ha te teszel fel játékot sorsolásra úgy tudom, hogy minden jelentkező után megkapod a játékért fizetendő pontok számát, vagyis ha 10 pont egy játék, és 100-an jelentkeznek rá, akkor 1000 pontot kapsz (persze csak elméletben, mert egyszerre nem lehet több pontod 300-nál). De a lényeg, hogy semmit sem kell csinálnod, hogy pontokat kapj, mert minden feltett játék után kapsz. -
válasz
Cybertrone #8763 üzenetére
Nincs DLC hozzá, szerintem te a Tales of Valorról beszélsz, ami egy kiegészítő, és ráadásul önálló (nem kell az alapjáték hozzá), ha jól rémlik. Ez a hibaüzenet akkro szokott előferdülni, ha kifogytak a kulcsokból. A hét folyamán várható, hogy kapnak, és akkor automatikusan működni fog a játék, nem kell aggódni.
-
válasz
Kephamos #8759 üzenetére
Mit szeretnél tudni?
Regisztráció nélkül szinte ugyanazt látod, mint regisztrációval. Gyakorlatilag csak annyit nem látsz, hogy hány pont kell egy sorsoláson való részvételhez.
A sorsolások pontrendszerben történnek, vagyis minden sorsoláshoz való csatlakozáshoz annyi ponttal kell fizetned, amennyi a játék dollárban kifejezett értéke (mindig az USA árak a mérvadóak). Regisztrációkor mindenki 50 ponttal kezd (ha jól emlékszem), és a feltett sorsolások után kap mindenki valamennyi pontot (asszem 5%-át a játék értékének).
-
válasz
Kephamos #8757 üzenetére
Van 50 USD-nyi játék az accountodon?
Amúgy itt egy jó tanács lista mindenkinek. Vagy betartjátok, vagy nem, a ti dolgotok. Én ezekhez tartom magam, mert nem akarom kockáztatni a 3000 eurót érő accountom elvesztését. Ésszel használva, biztonságos az oldal.
1. mindig megnézem az ajándékozó Steam community oldalát, hasznos infókat lehet megtudni
2. soha nem veszek részt a sorsolásban, ha az ajándékozónak:
* van VAC banja
* a community oldalának le van tiltva a public elérése
* orosz/ukrán, vagy egyéb olyan országokból származik, ahol sok a csalás (persze vannak kivételek)
* alig van játék az accountján
* nincs meg az a játék az accountján, amit ajándékoz
* negatív visszajelzések vannak róla (pl: a nyertesek nem kapták meg a már korábban sorsolt ajándékot) -
-
Csak hogy nem a Steam trading rendszeren keresztül fogod kapni az ajándékot, hanem emailben, ugyanis sok scammer (többnyire orosz) van az oldalon, és ha valaki nyer egy játékot, akkor különböző trükkökkel megcsinálják azt, hogy a nyertes nevében kapcsolatba lépnek az ajándékozóval, és kicsalják a nyereményt (nem megyek bele a részletekbe, mert nincs értelme). Sok ilyen történt az oldalon, és ezért direkt felhívják az oldalon a figyelmet arra, hogy mindenki csak emailben küldje el az ajándékot a nyertesnek. Az emailes ajándékozásra pedig nem vonatkozik az általad belinkelt oldal.
-
Teljesen biztonságos, ugyanis csak az account nevedet kapják meg ezek az oldalak, a jelszavadat nem látják. Belépésnél átirányít a Valve oldalára, és az dob vissza az érintett weboldalakra.
Ha kételkedsz benne, hogy biztonságos-e egy ilyen oldal, először lépj be a steam oldalára a böngészőben, majd úgy kattints a belépésre steamgifts.com-on (vagy bármi hasonló oldalon), és máris nem kell beírnod semmit, csak jóváhagynod a belépést egy gombnyomással.
A steamgifts.com-mal nem is ez a probléma, hanem az, amit már korábban is kifejtettem. Ajándékozhatnak lopott játékokat is, az meg problémás lehet, még ha utólag a Valve vissza is adja a letiltott accountot, ami - bárki, bármit mond -, nem garantált.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest