Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janusz001
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha nem fizeted, vissza kell küldened a kit -et, nem kell kifizetned semmit a használatért.
Persze a jövőbe nem látok, egyelőre így van.
Antennától kábelezni kell a routerig, a dobozban egy 15m -es van, ha nem elég lehet venni hosszabbat "sajnos" elég borsos áron. Ami fontos, hogy északra néz az antenna, legyen szabad rálátás, de ha letöltöd a starlink appot, már most tudod ellenőrizni, hova lenne érdemes telepiteni az antennát.
Dicséretes, hogy folyamatosan fejlesztik, idén már küldik fel a nagyobb műholdakat, elérhető lesz majd valamikor a gigabites sávszél is, persze magasabb előfizetési díjjal, bár nekem ez a 400/50 körüli érték is bőven elég.
Aztán meglátjuk az Amazon megoldását, ha az is elterjed, az hatással lehet az előfizetési díjjakra, ami már így is szépen csökkent az utóbbi években. -
Janusz001
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szia, neked kell felszerelni, de bolod biztos a szerelés, telepítés, Starlink oldaláról most van akció, szállítás 10k, de a hardwaret nem kell fizetni, amig fizeted a havidíjjat , beüzemelés után pedig a residental lite 12k havonta, ami szerintem elég, ha nem akarod költöztetni másik helyre is. Havat leolvasztja magától. Garanciába pedig küldik az újat, te pedig vissza a régit költség mentesen, legalábbis ezt olvastam.
Nagyjából ennyi, nekem 1 hónapja van nyaralóba, stabil szerkezet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest