Hirdetés
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
negyven2 #2315 üzenetére
Köszönöm a véleményt!
Túl sok kedvem már nincs a trükközéshez manapság, mint anno... Ha valamivel játszani akarok, megveszem. Biztos kiöregedtem de már crackelgetéshez sincs kedvem.
Egy éve megvettük a Portal összest is, hogy végigtoljuk a gyerekkel.
Szal a lényeg, hogy oké, addig elmentem hogy ezt az emulátort (am Firefoxban) bepróbáltam, de a szaggatás az szerintem nem csak a 30fps miatt volt, hanem valami inputlag + valami egyéb. Azt nem lehetett megszokni.
Most agyalok hogy tudnék kölcsönkérni egy VGA-t pár hónapra max, mert párom nem igazán engedi hogy 200k-ért vegyek egy új kártyát. =/ Próbáltam melóval megindokolni
, mert van benne ráció, de igazából még magamat se sikerült meggyőznöm.
Addig is marad a gameplay nézés... Az is elég jó, csak nyilván messze nem u.a. -
Dany007
veterán
válasz
Joccc07 #2294 üzenetére
Köszönöm, sikerült is lemondani.
keIdor :
Igen az autós részt azt megértem. De ahol már célkereszttel lőni kell meg célozni, ott nehezen hiszem el, hogy egy kontroller mozgása akár csak megközelítené egy egér képességeit.
Az igazság az, hogy már 10-15 éve is voltak cloud gaming próbálkozások. Volt nagy hype-ja is annak idején, de aztán relatíve gyorsan elhalt az egész. Én azt gondoltam az a gyerekcipő. Lehet messze vagyunk a servertől, nem tudom. De használhatatlan volt.
-
Dany007
veterán
Na srácok kipróbáltam ezt az XBox cloud gaminget.
Gondoltam leírom a gyors, kb 10 perces tapasztalataimat, hogy más ne essen ugyanebbe a hibába.Szóval Xbox app. Előfizettem a Game Pass Ultimate-re 4.700 Ft.-.
Minden szuper, játék indítása felhőben. Kontroller kell hozzá. PC-n!? Betegek... Nyilván nincs kontrollerem PC-hez... Ki a fene akarna szar kontrolleren játszani, amikor van egér meg bill? Vicc.Kis guglizással találtam egy böngésző extension-t aminek a segítségével böngészőből indítva lesz egér meg bill. Aztán persze kiderült, hogy ez a kis app is csak 3 napig ingyenes, utána még ezért is fizetni kéne.
Arról nem is beszélve, hogy bill konfigurálás elég katasztrofális így. De nyilván fél óra próba után be lehetett volna állítani.Aztán mondom ha már ennyit szenvedtem vele, meg előfizettem, legalább próbáljuk ki a játékot. Elindítom. Első párbeszéd a liftben. Grafika ok, igen fekete-egyensúly katasztrofális, olvastam róla, lehet rajta javítani driverből oké.
De megmozdítottam az egeret. És lagol az egész, szaggat mint a veszedelem... Mondom biztos csak itt. Kiszálltam a liftből elindult valami de a minőség ugyanaz a trágya. Néztem videót a neten, ott azt mondták jó. Van Gbit-es netem átlag 700/700Mbit-tel. Szal az nem lehet gond.
Mégis úgy szaggat az egész, mintha 18-22 fps-sel menne a játék. Gyakorlatilag használhatatlan. Nem tudom hogy késleltetés, net vagy bármi miatt van, de 30fps ide vagy oda, ez még 20-nak is gyenge volt.
Szóval 10 perc után kiléptem és elkönyveltem hogy buktam ezt a 4700 forintot.
Persze most ennek fejébe letölthetném a játékot ingyen... de ugye a 1050Ti-on nem fog elfutni a fenébe se...
Hiába van alatta 3900X meg 64GB ramom... VGA nincs. -
Dany007
veterán
Srácok most hallottam, hogy lehet Starfield-et játszani cloudban?
Jól értem, hogy nem kell 200-ért VGA-t vennem, hanem csak előfizetnem és akkor tolhatom full grafikán?
Tudtok róla valamit? PC-ről megy?
Rá akartam guglizni, de gondoltam itt gyorsabbThx!
-
Dany007
veterán
Köszi!
Az azért elég jól hangzik.
Nekem most Freelancerben van 37 óra, de már nyilván tudtam kb mindent és így is elég soknak tűnt. Szal ha 20 óra rusholva a storyt és ez is kb csak a fele...
Én amúgyis elszöszmötölős vagyok minden téren.@#1514) gyimger :
Ez baromi jó volt.
Bírom ahogy a srác szövegel.
-
Dany007
veterán
válasz
Roland861010 #1362 üzenetére
Én csak pont ezért hezitálok az egészen...
Rohadt sokat ad a játék az nem kérdés. Csak ezért a gépigényért... De majd biztos lesz rá hq textúra mod meg hasonlók.@ (#1365) macy
Amúgy én ezzel ki lennék békülve. Részletgazdagok a textúrák, van szépen bump, imprefection stb...Ez okés.
Csak ami a bázison kívül van "táj" ott nagyon nagy a kontraszt. -
Dany007
veterán
válasz
csicskusz #1350 üzenetére
Naaah ez az! Én is ezt érzem valahol. Várok még én is pár napot.
Nem gond a grafika, félreértés ne essen. Hiszen most is Freenalcerrel játszok és élvezem, az meg már ~20 éves játék... Csak az elmegy a 1050Ti-n és nem kell érte 200k-ért VGA-t venni. Ami azért nem mindegy.
Amúgy első körben 4070Ti-t akartam, de azért láttam, hogy van 6800XT a Hardveraprón 200-ért, ami szintén viszi 70fps-sel a játékot szal...Így csak 200-ba kerül a fejlesztés.
-
Dany007
veterán
Igen, elég jól hangzik!
Nem véletlen hogy rákattantam.
De az jó, ha amúgy van "élet", ezért is kérdeztem azoktól, akik már tolták.
Thx!@KAMELOT:
Igen, titokban ezt szerettem volna hallani.
Szal akkor megéri a 225k-t?
Épp a régi Freelancer-rel tolom már hetek óta... amikor megláttam hogy jön ez a game.Ezt pont olyan, csak 100x durvább...
Igen, valószínű már a bejárható méret, a hajók, a szabadság, a felfedezés miatt is megéri azt a pénzt. Mert am minden más még videón keresztül is eléggé jó. -
Dany007
veterán
Üdv.
Lehet rossz helyen kérdezem, de a grafikával kapcsolatban lenne kérdésem, aki már játszott vele.
Én még csak youtube gameplay-eket néztem. De a landscape minőség elég gyatrának tűnik nekem.
Na most csak azért kérdezem, mert a terv az, hogy veszek egy új VGA-t kb 200-ért meg persze a játékot 25-ért.
Szóval a játék minden része tetszik, kivéve ezek a landscape-ek. A környezet. Nem játszottam manapság mai játékokkal szal nem tudom mi a standard. De itt egy kép az egyik bolygóról, ami a küldetés része, tehát nem PRB generált bolygóról van szó.. Mégis...Valljuk be, ez egy fos. Tudom lejárt lemez, de a 2007-es Crysis-ban mozgott a fű ha átmentem rajta, mozogtak a fák a lombok stb... Itt meg minden statikus, a fele 2D-s textúra... És elvileg a gameplay ultrán megy.
Minden más frankó, az emberek, a harc, a hajó az űr stb... De a környezet, az elég szarnak tűnik. Vagy ennyit ront a youtube?
Igen olvastam, hogy nem "csúcsgrafika" 2023-ban mint a RDR2, de azért a medium kategóriát is jobbnak gondolnám 2023-ban, mint anno 15 éve.Na mindegy, valószínű így is megfogom venni, meg a VGA-t is, mert a minden más viszont állat benne... Csak a környezet kidolgozása iszonyat low qualitynek tűnik nekem. Még a New Atlantis is. A víz, a fák...
Összehasonlításképpen a STRY-el játszottam. Az állat volt, annak a grafikája teljesen jó nekem. Persze az simán elfutott a mostani 1050Ti-n is, nem kellett hozzá 200-ért másikat venni. De ha ez is van olyan, akkor azt mondom okés. Viszont így a videók alapján a környezet kidolgozottsága nem olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ukrajnai háború
- Assetto Corsa Competizione
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Video digitalizálás
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest