Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Jaja, kb. így gondoltam én is a Fallout 4-es összehasonlítást. Ott volt célja és a világ úgymond reagált a tevékenységedre, itt minden külön kis buborékokban létezik. Outpostoknál pl. szerintem kicsit túl komolyan vették az another settlement needs your help kritikát meg mémvonatot, úgyhogy itt pont az ellentétét csinálták, nincs is igazán idevágó küldetés, mert a LIST véget ér ott, hogy találsz egy bolygót a telepeseknek, nincs összekötve az outpost managementtel, így az (a játék világa és játékos szempontjából) céltalanná válik. Főleg az a legkomikusabb, ha így tényleg lore szempontból nézed, hogy fogod és lerakod az outpostodat egy industrial, science vagy civilian outpost mellé.

Ez akkor lett volna jó, ha a LIST az egész játékon átívelő kolonizálós küldetéssorozat lenne, bővítsük a háború után a Settled Systemet, lennének a játékban felfedezetlen rendszerek, lakatlan bolygók, amiket fel kell térképezni, milyen növények vannak ott, mérgező-e, ehető-e valamelyik, milyen állatok járják a felszínt, kell-e félni tőlük és így telepíteni a telepeseket.100 óra alatt azt éreztem, hogy a játék nem ragad ki ebből a beszélgetek, lootolok, lövöldözök gameplay loopból egy kicsit sem, maximum a magam szórakoztatására tudok outpostot felhúzni, hajót építeni, ilyesmik. Nincs Tranquility Lane szintű wtf küldetés, a Ryujinnál voltak egyedül olyan feladatok, amik megpróbáltak kicsit túlmutatni ezen, csak ott a megvalósításba csúszott hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest