Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Nem hinném, hogy pol nyomásra lett ilyen szinten woke propi. Ez inkább a nyíltan elmeháborodott kurtzman saját döntése. Ő erőlteti ezt saját maga.
Más és OFF is: Újras megnéztem az Almost Human című sorozatot, ami egy elég régi darab (2013 körül készült, azt hiszem). El lett kaszálva 15 rész utn, pedig nagyon jó Cyberpunk vibe-ja van. Van egy olyan érzésem, ha ma kerülne adásba, nagyot menne. Színészek jók, történetek jók (bár az átívelő szálakat ugye nem tudták kibontani a kasza miatt), még a látvány is teljesen rendben van ahhoz képest, hogy régebbi. Megelőzte a korát szerintem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mondjuk ezt így nehéz megítélni... Mikor én voltam gyerek, senki kortársam nem nézte az ST-t, de mindenki odáig volt a Csillagok háborújától. Még a JarJar-os újabb részekért is...
Valamennyire mindig is rétegsori volt az ST, mert igényelt némi gondolkodást is, nem csak az érzelmekre hatott.Narxis: nem a woke-hoz van ennek köze, hanem ahhoz, hogy látványos sorit könnyebb csinálni, mint okosat.
Nézd meg a Tron: Ares filmet, most nyírta ki minimum évtizedekre az egész szériát de nem a sokat szidott Leeto miatt, vele semmi gond nem volt, hanem mert egy baromi látványos, közepes hangzású de történet terén rettentően ostoba filmet csináltak ami közelébe sem ér az előző filmnek. Az évtized filmje lehetett volna, ha a történetre kicsit rágyúrnak, de nem tették...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valamennyire mindig is rétegsori volt az ST, mert igényelt némi gondolkodást is, nem csak az érzelmekre hatott.
CPT.Pirk