Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wetomi

aktív tag

Bocsi a késői visszajelzésért. Szóval Discovery. Kicsit talán nyers voltam, de egyelőre marad ez jelenlegi állapotom. Bízok viszont az időben. Abban, hogy lesz idejük javítani a sztorin és a karaktereken és az időben, hogy bennem is leülepednek az érzések és pár hónap, év múlva már más szemmel nézem újra.

(#1446) DS39: Burnham bosszúvágyát és az élettől kapott pofonjait egyszerűen súlytalannak érzem. Persze komoly tényezők ezek és a fejemben tudom, de a szívemben nem érzem. A sorozat nekem nem adja át.

(#1447) oriic: Nem baj, hogy nem hallottunk/hallunk a Discovery legénységéről később a Star Trekben... Az Enterpriseok száma is változik néha... 200 év alatt pedig könnyen elfelejtődik egy úttörő legénység néhány jelentős kalandja és hajójának neve is :D...

(#1448) Lenry: érdekes, szerintem meg csomó epizód gyönyörűen hozta a ST érzést.
    én szvsz elégedett vagyok

Én ezt nem merem ennyire egyértelműen leírni. Igen, sok jó hangulatelemet hoztak, csak még össze kell állni, idő kell még neki.

Amúgy nem baj, hogy nem (csak) a vér trekkereknek készül a sorozat. Alapvetően meg kellett újulni a világnak. Csak fanyalgok, mert nekem kicsit más elképzeléseim vannak. Ami nekem tetszene, az pedig másnak nem tetszene.

Szerencsére különbözőek vagyunk, még ha vannak is hasonlóságaink.

Új hozzászólás Aktív témák