- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #55696 üzenetére
Lesznek NPC-k erre? Ezt nem tudtam. Hmm ha így lesz, az jó hír.
-
nubreed
veterán
Szerintetek, az engineering gameplay mennyire teszi majd lehetetlenné a solo játékosok számára a nagyobb hajók kezelhetőségét? Tehát aki soloban nyomja leginkább az kénytelen lesz kis hajókkal nyomulni ezután és kész?
-
nubreed
veterán
Köszi a válaszokat mindenkinek! Mindenképp megvárom a 3.17.2 -t, hogy kiadják, aztán meglátom a továbbiakat.
-
nubreed
veterán
Az utóbbi hetekben megint elkezdtem figyelni az SC -t, próbálom magamat képbe hozni, sok videót nézek róla. Ha jól értem a 3.17.2 sok szempontból egy nagyon fontos patch lesz, sok olyan fejlesztés és változás jön, ami már nagyon kellett a játékba. Szerintetek ezzel jönni fog a Gen12 renderer is vagy azt inkább csak a 3.18 -ban várhatjuk? Meddig lehet kb. PTU -ban a 3.17.2 és mikor élesedik mindenkinek? Augusztusra lehet belőle valami? Most a belengetett wipe miatt sem szállnék bele a játékba ez előtt a patch előtt, így most sok értelme nem lenne, de ha kijött, akkor talán igen.
-
nubreed
veterán
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Ránézek a következő free fly -nál.
-
nubreed
veterán
Sziasztok,
Jól látom, hogy valamit reszeltek a performancián? mintha sokkal smoothabb lenne az egész gameplay, talán pont a 3.17 -től kezdve, néztem mostanában ilyen néhány napos videokat. Tavaly kipróbáltam a játékot egy free fly alkalmával, megmondom őszintén, hogy akkor el is ment a kedvem tőle. De ezen friss videok alapján úgy tűnik, mintha dolgoztak volna ezen és élvezhetőbb a játék. Bár azóta videokarit is cseréltem, mostmár 3060 Ti -m van. Ezen jól menne 1440p -ben?
-
nubreed
veterán
Sziasztok!
Erősen gondolkozom azon, hogy kipróbáljam az SC -t. Bár nálam alapvetés volt eddig az, hogy sem alfa sem early access dolgokkal nem játszom soha, ez esetben lehet kivételt tennék. Elég sok SC videot megnéztem az utóbbi időben és azt veszem észre magamon, hogy kezd behúzni a bugok ellenére is, amikről akár olvasok a neten, akár a videókban is látszódnak.
Volna néhány kérdésem:
-16 GB rammal és 2060 Super videokarival, 1440p felbontáson érdemes egyáltalán belevágni? Értelmes performanciával futna? 1 Gigás net adott és NVMe ssd -re lenne telepítve a játék.-Mi történik akkor ha meghalok? Elveszik a hajóm vagy van valami visszaváltási költség, stb?
-Egy másik játékos el tudja lopni a hajódat? Ha igen, mi van ha ellopja és nincs másik? Vagy ilyen nincs a játékban?
-Amíg kezdő vagyok, csak PVE -zni szeretnék, mennyire toxikus a közösség? Azaz kell e attól tartanom, nagyon hamar legyaknak totál kezdőként, csak azért mert miért ne?
Én eddig ED -ztem (bár aktívan csak kb 2 évvel ezelőtt utoljára) és amit eddig láttam az Odesseyből az nem győzőtt meg, pedig próbáltam meggyőzni magam. Duvi mester tudja jól, hogy szoktam írogatni az ED topicba.
Lehet meg se veszem az Odesseyt, egyre kevésbé tud meggyőzni az FDEV engem már. Szóval kb. ED -ről lejövő játékosként csöppennék bele az SC-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest