- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
nubreed #55695 üzenetére
erről még mindig nincs semmi konkrét.
Egyesek szerint csak roleplay lesz az engineering
Egyesek szerint esélytelen lesz egyedül nagy hajót irányítani, mert ha nem is kerülsz csatába akkor is elhasználódnak az alkatrészek... ha meg még lőnek is rád, és kigyullad a tűz, leáll ez az a a hajón, akkor kb esélytelen közben még vezetni is, stb.Bennem nincs az az érzés hogy egyedül akarok majd játszani, sokkal jobb lesz csapatban tolni
és sztem az huszadrangú kérdés, hogy kinek a hajója, vagy hogy ki vezeti...
És igen lesznek bérelhető NPCk a játékban, de kérdés hogy most hogyan fogod nekik mondani hogy most neked mi kellenemit csináljanak...
-
-
Diopapa
addikt
válasz
nubreed #54516 üzenetére
Hát max előtte pár héttel. De tényleg nem maradsz le semmiről. Nem állítom, most is nagyon nagy élmény, mióta az első Elite-el játszottam C64-en erre vártam, hogy végre ki lehessen szálni az űrhajóból. Sok mechanika még nincs bent, sok pedig még egyszerűbb, helyettesítő módon van megoldva, pl trade-nél csak simán eltűnik a hajódból az árú, ez nem ilyen lesz, viszont nagyon sok olyan bug van benne, amitől mondjuk 2 óra alatt sem tudok semmi értelmeset csinálni, mert spawn után mire elmennék az űrkikötőbe nem tudok kiszállni a metróból vagy, bugos a lekért hajó, vagy pl telebányászom a rakteret és kivág a szerver stb..De egyszer nagyon jó játék lesz.
-
Szőrös
veterán
válasz
nubreed #54509 üzenetére
1, 16 gb ram eleg neki szoszo de lehetnek gondok, ssd kotelezo. optimalizalas nincs, dx11-rol gen12 render/vulkan valtas folyamatban
2, Nem veszik el, ujra lekerheted csak idobe telik
3, Hajot siman el lehet lopni, ujra lekerheted csak idobe telik
4, Erdemes felkeszunlni ra, h barmikor a nyakadba ugorhatnak de azert nem annyira veszes (kiveve az egyik allomast de mostani releaseben azt is megoldjak). mindenesetre ha nem szereted a pvp-t akkor nem neked valo a jatek, itt egy ido utan elkerulhetetlen leszHa bizonytalan vagy a vetelben inkabb varj, par havonta szokott lenne free fly akkor ingye` ki lehet probalni a jatekot.
Amugy meg ha Elite potlekot keresel, ami helyett jatszhatsz massal, akkor ne! Tenyleg alfa, helyenket nagyon, szoval ez meg annyira nem alkalmas ra. Van mar benne ugyan annyi tartalom, h ujjonckent sok idot bele tudj feccolni, foleg ha tetszik es rakattansz, viszont konnyen ki is eghetsz igy.
-
vaakuum
addikt
válasz
nubreed #54509 üzenetére
Ez egy olyan kérdés, amire szerintem senki nem tud, (megfelelő alapossággal) válaszolni neked.
Én a magam példáját tudom neked elmondani: elég régen ugrottam bele egy alapcsomaggal, és nem vettem semmi mást. Eleinte nagyon sokat játszottam vele, amikor bejött az arena kommander, meg a hajóversenyek. Hirtelen nem tudom, mennyii órám van a játékban, de azt sem, hogy hol tudnám megnézni. külön vettem joy-t, ezerszer átbindeltem mindnt, agyaltam az optimális billentyűzet-kiosztáson, stb... Aztán eladtam a joy-t, mert nem győzött meg, nem volt meg vele az immersion azona szinten, ahogy vártam. Azóta az irányítási mechanikát is ezerszer átszabták szerintem. Aztán utána bejött az fps lövölde rész, azt nagyon vártam. Ismét felraktam a játékot, nézegettem a fegyvereket, ott is agyaltam a billentyűzet kiosztáson, (hiszen itt már volt zero gravity lövölde, ahol a karaktert is úgy kellett irányítani az űrruhájában, mintha űrhajó lenne, tilt, yaw meg minden...) , de soha nem volt rá elég ember játszani, így szerintem már vagy 3 éve nem volt fenn a gépemen a játék. Mégis benézek néha a fórumra, és várom a csodát, hogy egyszercsak elér egy olyan funkcionalitási szintet, amire azt mondom, hogy érdemes lehet feltelepíteni, mert mások is játszanak vele, és nem csak a botokkal találkozom... A féléves resetekre elég nekem a Tarkov. Bár most erősen gondolkodom, hogy azt pl. a holnapi reset után elkezdjem-e megint. Azért bele lehet unni egy idő után a monotonitásba. De ha úgy érzed, hogy az SC élmény megéri neked néhány mozijegy árát a játék ezen állapotában, és valószínűleg több időt fogsz előtte ülni, mint ha a mozifilmeket néznéd meg ugyan ezen összegért, akkor már megérhette. Meg lehet egyszer mégis lesz belőle valami elfogadható produktum, ami tényleg ismét felpörget, ha addig esetleg pihenteted is majd te is valamennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest