- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Annyira komoly RPG elemekre azért ne számítsunk szerintem
Tudod, általában azok a játékok szoktak csalódást okozni, amiről a fejlesztők minden fűt-fát ígérnek. Majd jövő decemberben olvassuk vissza a topikot, hogy kinek lett végül igaza
Én azt mondom, hogy egy látványos, grafikai-fizikai-MI újításokkal előrukkoló játék lesz, esetleg néhány újdonsággal a játékmenetben. De várjunk csak!! Hiszen ez 2006 decemberében jelenik meg. Addigra könnyen elképzelhető, hogy azok sem számítanak már újdonságnak majd, amit most még annak hirdetnek. Sőt mi több, lehet, hogy még csak kimagasló grafikája sem lesz (hiszen nem lehet évről évre újraírni a játékot, hogy jól meghajtsa az aktuális csúcsvasat). Annyira régóta készül már, és annyira soká lesz még kész, hogy már semmiben sem lehetünk biztosak
Gondolj bele, 2006 végén már legalább 5 éves lesz a projekt... tudom, nem egy Duke Nukem-i kor, de azért nem rossz
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Tudod, általában azok a játékok szoktak csalódást okozni, amiről a fejlesztők minden fűt-fát ígérnek. Majd jövő decemberben olvassuk vissza a topikot, hogy kinek lett végül igaza
Én azt mondom, hogy egy látványos, grafikai-fizikai-MI újításokkal előrukkoló játék lesz, esetleg néhány újdonsággal a játékmenetben. De várjunk csak!! Hiszen ez 2006 decemberében jelenik meg. Addigra könnyen elképzelhető, hogy azok sem számítanak már újdonságnak majd, amit most még annak hirdetnek. Sőt mi több, lehet, hogy még csak kimagasló grafikája sem lesz (hiszen nem lehet évről évre újraírni a játékot, hogy jól meghajtsa az aktuális csúcsvasat). Annyira régóta készül már, és annyira soká lesz még kész, hogy már semmiben sem lehetünk biztosak