- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt bírom egyébként az ilyen sulis "webmester"-kurzusokban - legalábbis az alapján, amiket eddig hallottam, illetve olvastam (és ez is megerősíti) -, hogy mindenen átrohannak, mint egy őrült, az alapok normális lefektetése nélkül, hogy ebből is, abból is legyen egy kicsi, mindenből csipegetünk valamennyit, de pont annyit, hogy lehetőleg a diák egy árva szót ne értsen az egészből, és ne tudja összerakni, hogy most akkor mi a szar is ez az egész, ha önszorgalomból nem fekszik rá keményen.
Azt nem értem, miért nem építenek fel egy logikus struktúrát (nyilván naiv felvetés, de annyira azért nem földtől elrugaszkodott elképzelés). Legyenek ezek a nyelvek elkülönítve, ne ömlesztve tanuljanak mindent, hanem tematikusan, de akkor már legalább az alapok normális lefektetése után. Az még mindig többet ér, ha valaki kevesebb nyelvbe kóstol bele, de legalább azt biztosan tudja. Így a későbbi nyelveknél is esélyes, hogy jobban át fogja látni a logikáját az egésznek. Ha kevés az idő, akkor egyszerű a megoldás: kevesebb dolgot kell jobban átvenni, nem minden-mindegy alapon ömleszteni a trágyát a diák fejére.Szerk.: OFF.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dízelgenerátorral készül az áramszünetekre egy nagy felhőszolgáltató
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- EAFC 26
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest