Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Nem saját link egyik sem, mind kifelé mutat, és 5 percenként jön pár 20-50-100 új.
Pl.:<a href="https://mobilarena.hu/tema/sql-kerdes/friss.html"target="_blank" rel="noopener noreferrer">SQL kérdések</a>Azt, hogy melyikre hányszor kattintanak, csak saját kódon belül tudom mérni. (Vagy nem tudom jól használni a Google toolját.
)De akárhogy is, ott is ugyanaz lenne a helyzet a végén (Google adatbázisa), ott is van egy számláló egy rekordhoz, amit emelni kell.
Simán csak egy update?UPDATE clicks SET clicks_counter = clicks_counter + 1 WHERE link_id = 123Vagy van ennek jobb módja is? Mert nem tudom, mennyire "jó" ha folyamatosan update van a táblán (még ha erre is van kitalálva).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)