Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Igen olvastam korábban, de azt is hogy nem mindenkinél és minden felületen egységesen tűnt el direkt azért hagytam benne
Illetve én béta tesztelő vagyok, pont most frissült én csak azt tudom nézni.
A részletek:
A Spotify közösségi fórumán 2023 márciusában közölték, hogy márciusban eltávolítják a „Playlist Radio” lehetőséget a lejátszási lista kontextus-menüjéből.
A „Playlist Radio” funkciót illetően az FAQ-ban is úgy fogalmaznak: „While Playlist Radio has been removed, Song, Artist and Album Radios are still available” („Míg a lejátszási lista alapú rádió eltávolításra került, a dal/előadó/album rádiók továbbra is elérhetők”).
Több felhasználói visszajelzés is arra utal, hogy az opció nincs meg többé, és hiányolják.
Az egyik moderátor válasza szerint: „No, we are only removing Playlist Radio. Track/artist and album radios will still be available.Amit pontosítanék
Nem az egész „rádió” funkció tűnt el, csak a lejátszási listáról indítható rádióváltozat („Playlist Radio”) lett megszűntetve.
A változás nem feltétlenül látható minden felületen és régióban azonnal, de a hivatalos közlés szerint már 2023-ban megtörtént.
Az eltávolítás célja – a Spotify szerint – az volt, hogy újabb funkciókra helyezzenek hangsúlyt, ilyen például az „Enhance” gomb vagy a „Smart Shuffle” funkciók
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest