Hirdetés
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Igen olvastam korábban, de azt is hogy nem mindenkinél és minden felületen egységesen tűnt el direkt azért hagytam benne
Illetve én béta tesztelő vagyok, pont most frissült én csak azt tudom nézni.
A részletek:
A Spotify közösségi fórumán 2023 márciusában közölték, hogy márciusban eltávolítják a „Playlist Radio” lehetőséget a lejátszási lista kontextus-menüjéből.
A „Playlist Radio” funkciót illetően az FAQ-ban is úgy fogalmaznak: „While Playlist Radio has been removed, Song, Artist and Album Radios are still available” („Míg a lejátszási lista alapú rádió eltávolításra került, a dal/előadó/album rádiók továbbra is elérhetők”).
Több felhasználói visszajelzés is arra utal, hogy az opció nincs meg többé, és hiányolják.
Az egyik moderátor válasza szerint: „No, we are only removing Playlist Radio. Track/artist and album radios will still be available.Amit pontosítanék
Nem az egész „rádió” funkció tűnt el, csak a lejátszási listáról indítható rádióváltozat („Playlist Radio”) lett megszűntetve.
A változás nem feltétlenül látható minden felületen és régióban azonnal, de a hivatalos közlés szerint már 2023-ban megtörtént.
Az eltávolítás célja – a Spotify szerint – az volt, hogy újabb funkciókra helyezzenek hangsúlyt, ilyen például az „Enhance” gomb vagy a „Smart Shuffle” funkciók
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest