Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Igen olvastam korábban, de azt is hogy nem mindenkinél és minden felületen egységesen tűnt el direkt azért hagytam benne
Illetve én béta tesztelő vagyok, pont most frissült én csak azt tudom nézni.
A részletek:
A Spotify közösségi fórumán 2023 márciusában közölték, hogy márciusban eltávolítják a „Playlist Radio” lehetőséget a lejátszási lista kontextus-menüjéből.
A „Playlist Radio” funkciót illetően az FAQ-ban is úgy fogalmaznak: „While Playlist Radio has been removed, Song, Artist and Album Radios are still available” („Míg a lejátszási lista alapú rádió eltávolításra került, a dal/előadó/album rádiók továbbra is elérhetők”).
Több felhasználói visszajelzés is arra utal, hogy az opció nincs meg többé, és hiányolják.
Az egyik moderátor válasza szerint: „No, we are only removing Playlist Radio. Track/artist and album radios will still be available.Amit pontosítanék
Nem az egész „rádió” funkció tűnt el, csak a lejátszási listáról indítható rádióváltozat („Playlist Radio”) lett megszűntetve.
A változás nem feltétlenül látható minden felületen és régióban azonnal, de a hivatalos közlés szerint már 2023-ban megtörtént.
Az eltávolítás célja – a Spotify szerint – az volt, hogy újabb funkciókra helyezzenek hangsúlyt, ilyen például az „Enhance” gomb vagy a „Smart Shuffle” funkciók
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- Pixel 7a Dobozában
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest