- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
01. Ezek valószínűleg az "unavailable/unplayable" számok, azaz olyanok, amik jelenleg nem játszhatók le, mert pl. az adott régióban nem érhetők el (pl. jogi okokból), vagy mert a számot elérhetetlenné tették, mert pl. feltöltöttek belőle egy másik változatot. Előbbi esetben lehet reménykedni abban, hogy idővel lejátszható lesz, utóbbi esetben pedig érdemes rákeresni cím és előadó alapján, mert lehet, hogy fent van, csak már egy másik katalógusszám alatt. (Mobilon lehet ki-be kapcsolni, hogy a "szürke" számok megjelenjenek-e. PC-n elvileg mindig megjelennek. Korábban másképp volt, folyamatosan variálják a felületet.
)02. Nem tudok róla, hogy lenne "kívánságlista".
Marad a reménykedés. (Mikor én regisztráltam, én is a kedvenc (és eléggé ismert) zenekaromra kerestem rá először, hogy felavassam az alkalmazást, de néhány obskúrus koncertfelvételen túl semmi nem volt tőlük. De azóta majdnem minden felkerült.) Amúgy ha nincs nagyon speciális ízlésed, akkor sokkal nagyobb az esély, hogy megtalálod, amit keresel, mint ha filmeket próbálnál legálisan stream-elni. (A film kereső nálam kb. 95%-ban szokta azt visszaadni. hogy "jelenleg nem streamel-hető". Ehhez képest a Spotify maga a paradicsom...
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Domainekkel kapcsolatos kérdések
- Temu
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bioshock 2 Special Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Marad a reménykedés. (Mikor én regisztráltam, én is a kedvenc (és eléggé ismert) zenekaromra kerestem rá először, hogy felavassam az alkalmazást, de néhány obskúrus koncertfelvételen túl semmi nem volt tőlük. De azóta majdnem minden felkerült.) Amúgy ha nincs nagyon speciális ízlésed, akkor sokkal nagyobb az esély, hogy megtalálod, amit keresel, mint ha filmeket próbálnál legálisan stream-elni. (A film kereső nálam kb. 95%-ban szokta azt visszaadni. hogy "jelenleg nem streamel-hető". Ehhez képest a Spotify maga a paradicsom...