Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Spotify gettóba zárja a magyar zenekarokat
(Minimálisan hallgatok magyar zenét, nem tudom értékelni az elhangzottakat. Az korábban feltűnt, hogy egy (másnak készített) lejátszási listánál, amiben kb. 10%-nyi magyar szám is volt, a lista végén az ajánlási szekció kizárólag magyar számokat ajánlott (akárhányszor is generáltattam újra). Az előbb megint megnéztem, de már csak külföldieket ajánl. Most vagy finomítottak az algoritmuson, vagy a lista gyarapodásával az ingerküszöb alá csökkent a magyar számok aránya.)#5888 F-ECT$ Sohasem tapasztaltam ilyet. (Illetve csak akkor, ha különböző eszközöket használtam.) Nem lehet, hogy egyszerűen nem elég változatos a lista tartalma?
#5886 unravel Eddig volt? (Régebben szerintem nem volt, de mostanában nem nagyon néztem ilyen szemmel a mobilos alkalmazást.)
#5884 Shokkolo Szerintem a Spotify kinézetét és "tudását" már rég a marketing meg az üzleti részleg határozza meg, a számítástechnikai részleg maximum dühöng (amikor pl. jól kiszedetik a korábban lefejlesztett feature-öket.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest