- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Egy óra, két rendszer
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
unravel
üzenetére
PLS? segíts már, hol a blokk gomb? Én nem találom. WEBEN kell, meló közben van erre időm/energiám, telefonról hallgatva éppen csinálok valamit és fülesben megy a nóta, ott csak skipet tudok adni, abszolút nem releváns hogy telefonon néhány helyen megjelenik egy áthúzott kör, az sem mindenhol van sajnos
"
"sajnos lusta vagyok saját playlistet összeállítani"
A Spotify pedig főleg erről szól!
"
Ne szivassatok már
, hát már hogy lenne ez a lényeg? azért fizetek nekik, hogy ők állítsanak össze playlisteket amiket én vagy szeretek vagy nem, majd a csuda algoritmusukkal egyre pontosabban kitalálják, mit szeretek és ÚJ számokat dobáljon az app, anélkül hogy én órákig bújnám a listákat.
Biztos van akinek jó buli, de én utoljára 5 évvel ezelőtt szántam időt arra hogy lejátszási listát készítsek magamnak.
Azért jöttem vissza spotifyra mert precízebben belövi mit szeretek mint a YT music, ha nekem kellene válogatnom akkor a YT music is jó lenne.
Így hogy kiderült tudok mások lejátszási listájára is keresni már minden ok,
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Autós topik
- Robotporszívók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, hát már hogy lenne ez a lényeg? azért fizetek nekik, hogy ők állítsanak össze playlisteket amiket én vagy szeretek vagy nem, majd a csuda algoritmusukkal egyre pontosabban kitalálják, mit szeretek és ÚJ számokat dobáljon az app, anélkül hogy én órákig bújnám a listákat.