- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Különleges élményre invitál az Apple
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Netfone
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Eddig volt, ezután is lesz
Mármint a kép, aham. Aminek ugye akkor lenne értelme, ha lenyitás előtt is látszana, mert lássuk be, ha valaki megnyitja az Összefoglalót, jó eséllyel sejti hol is jár éppen.

Van egy majd 1600 számos playlistem, arról megy a kevert lejátszás. Nem minden nap jön be ugyanaz
De ez már túl nyújtott randomizálás, nem is azt hallgatod, amit éppen aktuálisan akarsz. Nekem ilyen volt évekig a TV-ben a VH1, le is mondtam a TV előfizetést, egy évben 2x jóanyám nézte rajta az RTL Klubot, amúgy mi soha semmi adót nem néztünk, havi 3100-ért ment a háttérben valami zenecsatorna. Végre nem voltam lusta és elbattyogtam a Digihez lemondani, erre a háttérzajongásra a Spotify is tökéletes...ééééés hoppa! Én döntöm el éppen mit akarok hallgatni.
Ez a playlist max arra jó, hogy kizárd azokat, amiktől mondjuk félrenyelsz, ha meghallod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Látom időközben a weboldalra is sikerült felszerkeszteniük ezt a bonyolultabb szöveget:
Válts Premiumra – a 3 hónap ára most csak 4.99 EUR
(lehet náluk is lusta a Tg!)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Highguard
- Horgász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Különleges élményre invitál az Apple
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)