Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Eddig volt, ezután is lesz
Mármint a kép, aham. Aminek ugye akkor lenne értelme, ha lenyitás előtt is látszana, mert lássuk be, ha valaki megnyitja az Összefoglalót, jó eséllyel sejti hol is jár éppen.

Van egy majd 1600 számos playlistem, arról megy a kevert lejátszás. Nem minden nap jön be ugyanaz
De ez már túl nyújtott randomizálás, nem is azt hallgatod, amit éppen aktuálisan akarsz. Nekem ilyen volt évekig a TV-ben a VH1, le is mondtam a TV előfizetést, egy évben 2x jóanyám nézte rajta az RTL Klubot, amúgy mi soha semmi adót nem néztünk, havi 3100-ért ment a háttérben valami zenecsatorna. Végre nem voltam lusta és elbattyogtam a Digihez lemondani, erre a háttérzajongásra a Spotify is tökéletes...ééééés hoppa! Én döntöm el éppen mit akarok hallgatni.
Ez a playlist max arra jó, hogy kizárd azokat, amiktől mondjuk félrenyelsz, ha meghallod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Látom időközben a weboldalra is sikerült felszerkeszteniük ezt a bonyolultabb szöveget:
Válts Premiumra – a 3 hónap ára most csak 4.99 EUR
(lehet náluk is lusta a Tg!)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)