- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kis segitseg szeretnek kerni. Mostanaban aktivabban hasznalom a fiokomat (Csaladi premium, ha ez szamit) tobb platformon is. Telefon, privat es ceges laptop tovabba neha tabletrol kuldom ki a zenet a Sonos hangfalaimra.
Azt vettem eszre az utobbi idoben, h azokat a szamokat es leginkabb podcasteket amiket mar meghallgattam nem ugy jeleniti meg, mint mar meghallgatott.
Eloszor azt hittem, h az a baj, h a tabletrol ment es azert nem latom a telefonon vagy a lptopon, de odafigyelve sajnos rajottem, h ennek semmi koze mert azon a keszuleken sem jeleniti meg jol amirol a zene/podcast szolt.Talalkozott mar esetleg v.ki hasonloval? Esetleg tipp, h mi okozhatja?
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest