Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kis segitseg szeretnek kerni. Mostanaban aktivabban hasznalom a fiokomat (Csaladi premium, ha ez szamit) tobb platformon is. Telefon, privat es ceges laptop tovabba neha tabletrol kuldom ki a zenet a Sonos hangfalaimra.
Azt vettem eszre az utobbi idoben, h azokat a szamokat es leginkabb podcasteket amiket mar meghallgattam nem ugy jeleniti meg, mint mar meghallgatott.
Eloszor azt hittem, h az a baj, h a tabletrol ment es azert nem latom a telefonon vagy a lptopon, de odafigyelve sajnos rajottem, h ennek semmi koze mert azon a keszuleken sem jeleniti meg jol amirol a zene/podcast szolt.Talalkozott mar esetleg v.ki hasonloval? Esetleg tipp, h mi okozhatja?
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom mobilszolgáltatások
- Warhammer 40.000
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest