Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Rég hoztam Nektek új listát

Emlékszem, mikor 2006 nyarán bóklásztam az éppen frissen feltöltött zenék között egy fizetős FTP szerveren és belebotlottam a fura nevű locofrank második stúdió albumába, a The First Chapter-be. Akkoriban nagyon sok punk, power pop, illetve alternative rock zenét hallgattam és ez is azok közül való volt, viszont annyira más hangulat áradt belőle, hogy azonnal beleszerettem.
Azon kívül, hogy pár hónap alatt rongyosra hallgattam, az elsők között másoltam rá a 2008 tavaszán megvásárolt iPod Touch-omra. Nem sokkal később megjelent az együttes újabb nagylemeze BRAND-NEW OLD-STYLE címmel, ami pontosan hozta azt, amit vártam. Ekkor kezdtem el jobban utánanézni ezeknek a srácoknak és megdöbbenve láttam, hogy bizony ezek a zsenik egytől egyig japánok.
Nekiláttam egy alaposabb keresésnek, mit lehet róluk tudni és kizárólag japán weboldalak jöttek velem szembe, amitől valamiért még lelkesebb lettem. Bár semmit nem értettem a szövegből, a kutatásom mégis sikeres volt, hiszen rábukkantam hasonló, szintén japán punk együttesekre, mint például a FOUR GET ME A NOTS, a Northern19 vagy a TOTALFAT. Azóta megannyi remek rock zenekar alakult a távoli szigeten, így arra gondoltam, megpróbálom összeszedni tőlük a legjobb dalokat, hogy Ti is megismerhessétek őket

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Apple MacBook
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mozilla Firefox
- Warhammer 40.000
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest