- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Netfone
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Rég hoztam Nektek új listát

Emlékszem, mikor 2006 nyarán bóklásztam az éppen frissen feltöltött zenék között egy fizetős FTP szerveren és belebotlottam a fura nevű locofrank második stúdió albumába, a The First Chapter-be. Akkoriban nagyon sok punk, power pop, illetve alternative rock zenét hallgattam és ez is azok közül való volt, viszont annyira más hangulat áradt belőle, hogy azonnal beleszerettem.
Azon kívül, hogy pár hónap alatt rongyosra hallgattam, az elsők között másoltam rá a 2008 tavaszán megvásárolt iPod Touch-omra. Nem sokkal később megjelent az együttes újabb nagylemeze BRAND-NEW OLD-STYLE címmel, ami pontosan hozta azt, amit vártam. Ekkor kezdtem el jobban utánanézni ezeknek a srácoknak és megdöbbenve láttam, hogy bizony ezek a zsenik egytől egyig japánok.
Nekiláttam egy alaposabb keresésnek, mit lehet róluk tudni és kizárólag japán weboldalak jöttek velem szembe, amitől valamiért még lelkesebb lettem. Bár semmit nem értettem a szövegből, a kutatásom mégis sikeres volt, hiszen rábukkantam hasonló, szintén japán punk együttesekre, mint például a FOUR GET ME A NOTS, a Northern19 vagy a TOTALFAT. Azóta megannyi remek rock zenekar alakult a távoli szigeten, így arra gondoltam, megpróbálom összeszedni tőlük a legjobb dalokat, hogy Ti is megismerhessétek őket

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Interactive Brokers társalgó
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- Subaru topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest