Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cor
őstag
vki tapasztált már ilyet: ha valamit állitok a menüben,vagy csak simán ki akarok lépni van olyan h magát a gépet inditja ujra...

-
cor
őstag
gyors help pliz:
még az elsö JBA pályán vmi fonots infokat keresek...hol vannak?s elég-e 5 perc megszerezni? enniy maradt a széftörés,bug,trojai,orvosi lapok,lövészet után -
cor
őstag
áh,sztem ezt a részt elb@xták az uj %-olo rendszerrel...
amit fentebb is irtam már,az is minusz ha leütsz valakit,igenám de ha nem fogod el(mert ugye elfogás után szokás leütni) akkor ha az ipse tudna valami infod akkor azt h szereznéd meg?

a másik,ha megtalálják a testet az rendben van h minusz,de hol a riadokészültség-emelés mint anno?
az h nincs ''hangosság-lopakodás'' mérö még mindig zavar
jah s igy felmerül a kérdés,h amit anno mutugattak h valami utcán megy s lövöldöznek SF-el,akkor az a küldi mennyit kapott?5%ot? röhej -
cor
őstag
válasz
{Zodiac}
üzenetére
vmit állits át a display opciok közül,azt nem tom mit
nálam olyat csinált h átkusztam egyik szobábol a másikkba s ott hirteleln minden csupa csik(különféle de föleg lila-roszaszin) ekkor lejjebb vettem vmiket s jo lett
más
joval nehezebb mint a 3.
ráadásul nekem hiányzik a ''hangerösség'' mérö,s ez az enyhén butitvány piros-sárga-zöld indikátor sem az igazi
az viszont naon durva h az jáccom elsö bemelegitö missziot s erre a végén kapok 55%-t
miota jár levonás azért mert csak leütöm az öröket,meg lelövöm a lámpákat?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nálam olyat csinált h átkusztam egyik szobábol a másikkba s ott hirteleln minden csupa csik(különféle de föleg lila-roszaszin) ekkor lejjebb vettem vmiket s jo lett