Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Surmii

csendes tag

Sziasztok!

Csak azért regisztráltam mert rengeteget keresgéltem a Drakkar játékkal kapcsolatban, minthogy tanácstalan voltam, tudok angolul mégsem igazán értettem hogyan lehetne azt jól játszani, minthogy érdemleges segítséget nem találtam így gondoltam megosztom a nagy érdeművel a tapasztalataim ezzel kapcsolatban:
    (Amit tudni érdemes hogy lvl13on (azaz mikor először vagy a Drakkar játék színhelyén végig vertem mindenkit végül a kupát is elvittem -bár csak poénból álltam ki a mesterrel :D )

Tehát a játék:
    -Alapvető szabályok hogy mindig ütnöd kell, amikor nem tudsz ütni, vesztesz, amikor az ellenfeled nem tud ütni, akkor nyersz.
    -Elsődlegesen a figura üt (király üti lovagot, lovag sárkányt, sárkány királyt)
    -Joker (jester) mindent üt, őt azonban csak a ZÖLD bármilyen lap

ezek levoltak máshol is írva, ami nem az a módszer h verj el mindenkit:

-Amilyen figurából a legtöbbed van arra/azokra alapozz, azt erőltesd h kijátszhasd ezzel fogyasztva az azt ütő lapját ellenfelednek. Amikor már nem figurával üt hanem jokerrel vagy színnel, akkor már meg is van az intő jel hogy jó úton jársz :)
    -A zöld lapokat spórold amennyire azt ellenfeled engedi, hiszen jokert csak azzal foghatsz.
    -Jokereid védéshez használd, ha valamelyik figurádra nagyon ráment ellenfeled.
    (támadáshoz taktikusan nem lehet, elvégre is sehogy sem tudod kiszűrni hány zöld lapja van, persze lehet nyerni jokerrel is, de az csak malac lehet :D)

Korábban olvastam h 32 lappal nem bírták megverni a kupa birtokosát.. nekem kb 20 volt és verem a fejem a falba mert tudom hogy még hol lett volna pl. joker és még pár lap :D

Lap gyűjtés:
    van az alap amit már olvashattatok itt és máshol is.. amit senki nem írt:
    a, a Drakkar városában ha a tolvajt nem buktatod le, lophatsz lakosokat (20 perc alatt lefoszthatod a várost, nekem 2 lapot hozott , illetve a "betanuló tolvajkodás alatt +1et)
    b,a banditáknál visszaszerzed (drakkar városában) az árut és le is adod +1 lap
    c, ha jól emlékszem ha saját magad nyitod ki a kombinációs zárral ellátott ládát +1 lap

olvastam h majdnem végig vitt játékos nem talált jokert.. nos :
    -szerezhetsz Drakkar játékostól , a játék színhelyénél
    -Elf 1. pályán délen ládából

amiért a fejem verem a falba :
    - Elfekig még el se mentem, a saját területemet se látogattam még (pedig zöld lap ott is van és még sorolhatnám.. viccből kiálltam a bajnokkal és elsőre vertem.. azaz most sírok :W hogy innentől fölös a kártya gyűjtés (már nem is lehet)
    jutalom : kupa +400exp +3skull (utóbbi fontos lesz)

Ennyit szerettem volna.. hátha van még olyan elmeháborodott mint én aki 2010 2. felében előveszi a spell force 2t :DDD

További minden szépet!:)

Új hozzászólás Aktív témák