- Az iPhone 17e hátlapjával MagSafe-et kaphat a 16e is
- Bluetooth-headsetekről általában
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Antigravity - ennyi volt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surmii
csendes tag
Sziasztok!
Csak azért regisztráltam mert rengeteget keresgéltem a Drakkar játékkal kapcsolatban, minthogy tanácstalan voltam, tudok angolul mégsem igazán értettem hogyan lehetne azt jól játszani, minthogy érdemleges segítséget nem találtam így gondoltam megosztom a nagy érdeművel a tapasztalataim ezzel kapcsolatban:
(Amit tudni érdemes hogy lvl13on (azaz mikor először vagy a Drakkar játék színhelyén végig vertem mindenkit végül a kupát is elvittem -bár csak poénból álltam ki a mesterrel
)Tehát a játék:
-Alapvető szabályok hogy mindig ütnöd kell, amikor nem tudsz ütni, vesztesz, amikor az ellenfeled nem tud ütni, akkor nyersz.
-Elsődlegesen a figura üt (király üti lovagot, lovag sárkányt, sárkány királyt)
-Joker (jester) mindent üt, őt azonban csak a ZÖLD bármilyen lapezek levoltak máshol is írva, ami nem az a módszer h verj el mindenkit:
-Amilyen figurából a legtöbbed van arra/azokra alapozz, azt erőltesd h kijátszhasd ezzel fogyasztva az azt ütő lapját ellenfelednek. Amikor már nem figurával üt hanem jokerrel vagy színnel, akkor már meg is van az intő jel hogy jó úton jársz

-A zöld lapokat spórold amennyire azt ellenfeled engedi, hiszen jokert csak azzal foghatsz.
-Jokereid védéshez használd, ha valamelyik figurádra nagyon ráment ellenfeled.
(támadáshoz taktikusan nem lehet, elvégre is sehogy sem tudod kiszűrni hány zöld lapja van, persze lehet nyerni jokerrel is, de az csak malac lehet
)Korábban olvastam h 32 lappal nem bírták megverni a kupa birtokosát.. nekem kb 20 volt és verem a fejem a falba mert tudom hogy még hol lett volna pl. joker és még pár lap

Lap gyűjtés:
van az alap amit már olvashattatok itt és máshol is.. amit senki nem írt:
a, a Drakkar városában ha a tolvajt nem buktatod le, lophatsz lakosokat (20 perc alatt lefoszthatod a várost, nekem 2 lapot hozott , illetve a "betanuló tolvajkodás alatt +1et)
b,a banditáknál visszaszerzed (drakkar városában) az árut és le is adod +1 lap
c, ha jól emlékszem ha saját magad nyitod ki a kombinációs zárral ellátott ládát +1 lapolvastam h majdnem végig vitt játékos nem talált jokert.. nos :
-szerezhetsz Drakkar játékostól , a játék színhelyénél
-Elf 1. pályán délen ládábólamiért a fejem verem a falba :
- Elfekig még el se mentem, a saját területemet se látogattam még (pedig zöld lap ott is van és még sorolhatnám.. viccből kiálltam a bajnokkal és elsőre vertem.. azaz most sírok
hogy innentől fölös a kártya gyűjtés (már nem is lehet)
jutalom : kupa +400exp +3skull (utóbbi fontos lesz)Ennyit szerettem volna.. hátha van még olyan elmeháborodott mint én aki 2010 2. felében előveszi a spell force 2t

További minden szépet!

Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Revolut
- Az iPhone 17e hátlapjával MagSafe-et kaphat a 16e is
- Androidos tablet topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Facebook és Messenger
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bluetooth-headsetekről általában
- Autós topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
hogy innentől fölös a kártya gyűjtés (már nem is lehet)