- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Köszi, de ez egy video-lejátszó.
Az én problémám az, hogy a 17'' TFT 1280x1024, 5:4 arányú képpel rendelkezik. 1280x960 lenne 4:3. Ebből is látszik hogy 1-1cm-el ''megnyúlt'' függőlegesen.
ÉS HA, pl.játékok alatt 1024x768, vagy más 4:3 arányú felbontást használsz, megnyútja a képet, és ez NAGYON ZAVRÓ!
EZÉRT keresek egy olyan progit, ami pl. a háttérben fut, és eszközöli ezt a hibát. Nevezetesen ha 1024x768-at választok egy játék alatt, akkor alul felül lesz egy kb. 1-1-cm-es fekete csík, megtartva ezzel a HELYES KÉPARÁNYT. (Ja, és a lépet én nem tudom manuálisan összébhúzni, mint egy CRT-nél, ez full digit)
SEGÍTSETEK MÁR!!! PLEASE!!!!!
[Szerkesztve] -
Jazz
veterán
Nem tudom, hogy neked TFT monitorod van-e, de szerintem ez sokakat érint (17''), de még sehol sem találkoztam ezzel a problémával. És az a baj, hogy a 17''-os fizikailag is 5:4. Ez ugye már jobban hasonlít egy négyzetezhez, ezért van az a plusz 1-1cm ''hosszabbodás''. 1280x960 lenne a 4:3. Ha ezt előbb tudom, nem veszek TFT-t. Valaki help???
-
Jazz
veterán
Nekem is van egy, de egészen más jellegű speciális problémám (nem akartam új topicot nyitni).
17''-os TFT monitorom képátlója 5:4 (1280x1024). A gond az, hogy pl.játékoknál, vagy ha mplayer alatt nézel filmet, és ezek mind 4:3 képek (játék pl. 1024x768), akkor alul-fölül nem jelenik meg egy kb.1cm vastag fekete csík, hanem széthúzza a képet, és ez nagyon zavaró. Én manuálisan nem tudom összébbhúzni a képet, mert digit jelet kap (digit out a videokari, és digit in a minitor).
Szóval ehhet keresek valami spec progit, ami orvosolja ezt a problémát. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest