Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki! Olyanban szeretnék segítséget kérni, hogy van egy Biostar TZ77XE!-es lapom mai nem rendelkezik coaxialis se optica ditális hangkivezetéssel(SPDIF OUT) de az alaplapon van neki 3 pines lehetőség, így vettem hozzá egy hozzá való hátlapi kivezetést amin van optica és coaxiális kivezetés is, bekötöttem elméletileg mindent beállítottam de nem jön ki hang rajta ez mitől lehet? elméletileg a realtek cucca látja h az van használva de mégsem adja ki rajta hangot akármit csinálok az optica sem világit tehát egyik kivezetésen sem jelenik meg a hang, végignéztem a biost de ott sem találtam semmi rá vonatkozó beállítási lehetőséget, hát ebben kérnék segítséget valaki találkozott-e már ilyennel? Mert úgy gondolom autómatikusan érzékelni kellene ha aktív az a kivezetés és van rácsatlakoztatva eszköz. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Proxmox VE
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest