Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szasza0608 #7222 üzenetére
Nálam például a hálóba kellene 5.1 rendszer, de nincs hely az erősítőnek (illetve a TV fölé tudnám gányolni ha muszáj mert a falon van a tv) és a kábelezéssel sem szeretnék bajlódni... Nem kell high-tech, hangerő sem, csak szépen szóljon.
-
gertitorpe
tag
válasz
szasza0608 #7206 üzenetére
A soundbar topicban nem olyan meglepő téma
Ez a megállapítás a belépő szintű házimozikkal szerintem már nem igaz.
Én egy 200 ezres erősítő + hangfal szettet cseréltem le a Q90R-re némi ráfizetéssel. Hangzásban sokkal szebben szól mint a régi Denon erősítőm + Taga hangfalak, arról nem is beszélve hogy mennyi nettó helyet nyertem a nappaliban a kábelek és a kisebb hangfalak miatt.
-
Marko_
tag
válasz
300-ért nem kapsz normális belépő házimozit újonnan. Vagy amit kapsz, attól biztosan jobb egy hátsó hangszórókkal is rendelkező felső kategóriás soundbar.
Nálam egyébként az elhelyezés is döntő tényező volt (a frontokat csak túl közel tudtam volna rakni egymáshoz), soundbarral viszont tök egyszerű volt a dolgom.
A mostani eredménnyel teljesen elégedett vagyok. Amennyit használni tudom a rendszert, kár lett volna több, mint fél millát invesztálnom egy belépő szintű komplett házimozi rendszerbe. -
Chalez
őstag
válasz
Nincs elég hely a szobában, vagy nem akar az ember kábelhegyeket kerülgetni, esetleg nem akar kábel elvezetéssel foglalatoskodni... De azért szeretne térhangzást. Kompromisszumot lehet kötni. Pl az Én JBL Bar 5.1-em hátsó hangszórói full akksival mennek, semmilyen kábel nem kell hozzá, lecsatolom a főegységről, és oda teszem, ahol van hely. Kész a térhangzás.
-
törölt tag
válasz
szasza0608 #7149 üzenetére
HDMI-ARC?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged