Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
peaveystrato
újonc
Sziasztok!
Nemrég megtaláltam egy régen vett és elfeledett Sound Blaster live 5.1 s0220 kártyát. Szeretném használni, de akitől anno vettem, driver CD-t nem adott hozzá.
Itt van (elvileg) hozzá való driver, de a telepítő azt mondja, nincs csatlakoztatva ilyen kártya (de induláskor felugrik új eszközként):http://letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?a=363&k=10&g=33
Ellenben a Creative EMU10K1 Audi Processort a driverek könyvtárat forrásként megjelölve tudom telepíteni.
Van valakinek drivere ehhez a kártyához, vagy hagyjam az egészet?
Illetve milyen hangkártyát tudtok ajánlani, ami 10.000 alatt megkapható, tudja az EAX-ot és van rajta két sztereo 3.5 jack analóg kimenet (saját erősítőkhöz)
üdv:
Kristóf
Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest