Hirdetés

Aktív témák

• Almos

aktív tag

Adott egy audigy ls hangkartya, amit egyszeruen nem tudok rendesen felinstallalni...
    Eloszor a haveromnal probalkoztunk, ugyanis ove a kartya, win98 alatt, ahol lefutott a telepito, utana viszont nem jott ki semmilyen hang a kartyabol, winamp, media player azt mondta, hogy nincs rendesen telepitve a driver. Eszkozkezeloben ott van rendesen a kartya. Viszont a directx fajlok rohadtul nem stimmelnek, a dxdiag nem lat semmilyen fajlt a 9-es verzional. Eltavolitani pdig nem tudom, hogy felrakjam helyette a 8-ast.

kerdes1: hogy a sunyiba kell eltuntetni a directx-et??

Utana a sajat gepemen probaltam beuzemelni a kartyat, hogy egyaltalan megy-e. 1,7-es athlon, xp-vel. Inditaskor tetu lassan allt fel a rendszer, amikor beraktam a kartyat, kb 5 perc kellett neki, de sebaj, elkezdtem a telepitest, ahol lefagyott a telepito, ugy hogy elszallt az explorer.exe is, csak resetelni tudtam. Ezt kb haromszor eljatszottam, utana xp indulaskor otthagytam 5-10 percre a gepet, ennyi ido alatt az xp sikeresen elindult, rajott hogy uj hardver van a gepben (eddig nem jutott el idaig a gep), es igy installalva mar mukodik is a kartya. Viszont baromi lassu lett a gep, a virusellenorzo rezidens progija be se tud toltodni, az explorer.exe fagy, a futo processeket megnezve:

lathato hogy nem jol toltodtek be a processzek, mert a felhasznalonev oszlopban system/Almos -nak kellene lennie, ehelyett semmi nincs.

kerdes2: Ez masnak is igy van, vagy csak engem szivatnak mar megint? Akkor most szar a kartya? Vagy csak en vagyok bena?

A webrol letoltott drivert meg nem probaltam, de az csak egy update driver, nem?

-Almos-

Aktív témák