Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
üzenetére
Orville SEASON 2
Minden tekintetben előrelépés az első évadhoz képest, szinte csak jó dolgokat tudok felsorolni ha arra kérne valaki.
A humor még mindig a helyén van, a karakterek is megmaradtak azoknak akik voltak és a story is izgalmas és néha már-már elgondolkoztatóJöhet a 3.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Teljesen megértelek. Belegondolva már én se tudom miért nézem ezeket... talán megszokásból..ha már lement 5 évad, akkor a 6. .ba is belenézek...bár nem kéne.. biztos van erre egy psziho kifejezés.

Love, death + robots
Már mindent leírtak erről előttem, én is csak isteníteni tudom.. 1nap alatt ledaráltam, jo kis netflixes, kemény zenével és hajat leszedő sztorikkal... voltak persze jobb és rosszabb epizódok, de amelyek pl. rendesen cgi animálva voltak, azok tényleg gyönyörűek, részletgazdagok voltak
Remélem lesz folytatása, ha igen valaki mindenképp kommentelje be ide mikor jön

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Flash SEASON 5
Az évadot XS dominálta, ami a nézők számára egy nagy szívást jelentett
Az évad nem szarabb mint az előtte lévő, de ez nem jelenti azt, hogy maga a sorozat ne lenne még mindig fos.Igazából már tekerve is szar, de van egy olyan érzésem, hogy még mindig kevésbé lesz szarabb mint a got finálé.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Munkaügyek tényleg jó volt, lehetett érezni a fejlődést évadról évadra. Sok ismerős, híres(ebb) arc is feltűnt benne, volt "értelmes" átívelő történet, stb.
Persze annak is voltak gyengébb részei, de abban több és változatosabb személyiségű karakterek voltak, így mindenkiből volt egy kicsi 20perc alatt, pont elég volt... míg itt van Jancsi, meg a retardált haverjai... akik még ráadásul mind béna színészek is.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
sugarforce
üzenetére
Szerintem senki se erre számított. Hogy ennyire szar lesz. A Munkaügyekben is ugyanezt a formát alakítja, de ott kevesebb játékidőt kap epizódonként, emiatt elviselhető a többi karakter mellett.
Mucsi jó színész, az tény, ezért is reménykedtem,
A másik gond pedig az, hogy a többi szereplő se segít neki, sőt, Balázska a magyar színészek szégyene. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ha sorozat és Damian Lewis- akkor a homeland mellett a >> Billions

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
üzenetére
látom nagyon szeretsz büntizni, erre izgulsz vagy mivan?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A faj túlélése szempontjából a hetero a standard, alapértelmezett, "elfogadott", azaz minden más "abnormális", akárhogy csomagolod. Tehát ha nem toleráns a természetellenes viselkedéssel, akkor talán mégis te vagy a helikopter, nem ő....
De igazából lényegtelen ki helikopter és ki nem,
a probléma inkább az abnormális viselkedés hirdetésének indokolatlan megnövekedése a technológia által.. (ez majdnem egy bullshit generátor mondat is lehetne
)Legyen toleráns...... "folyamatosan" az arcába nyomják........ Nyilván megtelik a zacsi egy idő után és aztán elpattan az ideg
Ugyanazt érik el, mint a metoo.. túltolják ezt is, azt is, (Legyen mindenhol nő, olyan szerepben is ahova totál nem illik, de kit érdekel, most a metoo éve van...stb stb stb.) pedig ha mérsékelten nyomatnák a kampányt, mindenkinek jobb lenne és talán tényleg lenne előrelépés úgy az elfogadás felé. .. és ez lenne a lényeg.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Marvel's The Punisher
season 2Na végre befejeztem ezt is, és el tudtam olvasni a spoilered...
Az akciók látványosak, a zene jó, a színészek sem rosszak, de az egész átívelő-story a gyenge terapeutával lerontja az egészet.
Ahogy írtad, ez az évad csapongó, a kiscsaj szála totál gáz, Billy szintén nem az igazi, Castle és John pedig kb. halhatatlan ami az évad végére már inkább komikussá teszi a sorozatot.Madani meg nem tud a seggén maradni. Sose.
Mahoney meg olyan, mint meme Travolta a PF-ből, aki csak néz balra jobbra széttárt kezekkel
És ott van még Curtis, aki csak haza akar menni...

A vicc az, hogy minőségben családon belül csak a Daredevil jobb nála (de ott is Fisk viszi el a hátán a sorozatot), a többi (JJ, LC, IF, stb...) erősen felejtősek
-
AD4MINATOR
nagyúr
Black Lightning (2018)
season 2Nehéz eldönteni, hogy a Flash a szarabb vagy ez, de szorosan versenyeznek egymással az biztos!
Az évad megdöbbentően sokszor tud mélypontra zuhanni, már-már komédia az egész -
AD4MINATOR
nagyúr
de biztos volt, hogy készül, már min. 2 hete tudni lehet
csak arra voltam kíváncsi hogy az ign.-es linkek után most áttér a kép linkelésre -e?
amúgy meg lezárták, most jön egy erőltetett folytatás mert kell a lóvé....... inkább az agyonhype-olt Trónok harca 8. évad trailert linkelte volna....

ja meg ahogy látom senki nem írt még a Blacklist 2.0-ról, aka. The Enemy Within s1 elstartolt, na meg a Whiskey Cavalier is...... csak hogy 2 példát is mondjak
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Ventur@
üzenetére
Képmás 2. évad
Counterpart S2Lényegében lezárták a story-t, így nem fáj annyira, hogy kaszatibi lett ez is, bár Jonathan Kimble Simmons tényleg jól alakít benne.
Az első évad érdekes, a második már kevésbé: jobban átmegy akcióba, de ennek a sorozatnak nem egymás öléséről kellett volna szólnia. Vagy legalábbis nem így. Ez a fókusz-vesztés zavart a 2.évadban. -
AD4MINATOR
nagyúr
Narcos Mexico S1
(narcos s4)Hozza az elvárt minőséget többségében, de erősen érezhető néhol hogy ez még csak az S1 volt. A szereplőket alakító színészeket szerintem teljesen jól eltalálták, és a sztori is izgalmas, bár mivel többévadosra tervezik ezért még kicsit lassan indul be. Az utolsó két rész tényleg kiemelkedő, remek párbeszédekkel. Ami még nagyon tetszett, az a minőségi Narcos-nál megszokott fényképezés, közeli shot-ok karaktereknél.
Narcosbol ajánlott az első 2 évadot megnézni a Mexico S1 előtt.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
még csak 4 rész ment le, még nem indult be sajnos.. de már kezdenek kialakulni a "karakterek", pl. macskanő
-
AD4MINATOR
nagyúr
The Good Place - Season 3
Na ennek is vége. Voltak jó poénok, de sajnos volt több gyenge epizód is.. így kicsit felemás érzésem van, főleg úgy hogy az évadzárás is hagyott bennem kételyeket (a köv. évadra utaló történet tudja-e majd hozni a jó poénokat vagy sem)
-
AD4MINATOR
nagyúr
Future Man - Season 2
Az első évad jó volt, eredeti, vicces.
A második évad teljesen erőltetett és a poénok is szarok. Az utolsó 2 epizód jó, a többit már el is felejtettem, pedig anno az 1. évad nagyon tetszett és nagyon vártam már a köv. évadot is, de csalódtam.

-
AD4MINATOR
nagyúr
na a mostani Képmás rész végre sok kérdésre választ adott!
úgyhogy minden Ccounterpart fan nézze gyorsan
season2 ep6 -
AD4MINATOR
nagyúr
na végre beindult a Counterpart 2. évada is, egész jó volt az 5. rész!
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
én is csak nevetni tudtam a kritikusok szövegein... és ők ezért pénzt kapnak??
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
lesz, bár nem tudom minek már...

-
AD4MINATOR
nagyúr
Jopar sztori lehet benne mert en mar vagy tiz befejezest lattam de meg siman van opciom felfedezni.
pont most olvastam az indexes /cinematrix cikket erről, ott azt írja csak 2 befejezése van (jó, rossz).. ezek szerint megint szar cikket írtak oda? amúgy ott az interaktivitast is leszólta a cikkíró

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Tehát majd season 3-nál érdemes elkezdeni. OK!
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
mondtam én hogy szar vége lesz..

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
AHS sose volt több évadon átívelő, és szerintem ez az évad se érdemelné meg... jól indult aztán átvitték ebbe a sátánista marhaságba... valószínűleg lezárják 40percben.. nagyon meglepődnék ha nem így lenne 7 évad után..
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
elod22
üzenetére
Aranyélet vége.. hogy lett volna jobb? Konkrétan bármilyen más befejezés jobb lett volna ennél.
Ha a valósághoz próbálják tartani magukat, mint az első 2 évadban (bár ott se mindig sikerült ez tény..), akkor unalmas lett volna a 3. évad, hiszen mindenki meghalt volna már első pár percben. Így viszont túlságosan átment "filmesbe", tele marhaságokkal, csak azért, hogy "mehessen tovább a story".
Ha tökösek lettek volna akkor:- Laura már a 2. évadban meghalt volna
- Márk szintén a 2. évad során a "ringben", de ha ott valamilyen csoda folytán nem is, akkor s3e1-ben a lakókocsis harcban a csajával
- Jankának már rég böribe kéne lennie
- Attila meg szintén csoda hogy él, tekintettel Ferire aki bármikor elintézhette volna.Ami igazán bosszant, hogy
- a sorozat legjobb karakterét kiírták (tudjuk ki...) - ekkor még azt hittük tökösek a készítők...
- és az utolsó 5 percben a karakterek totálisan hátat fordítanak annak, amiért 3 évadon keresztül küzdöttek. Nincs az a világ amibenelégették volna a pénzt...főleg ha menekülniük kell a tudjuk kik elől. +márk bénulása is egy WTF.. 
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
pl. [link] (3.évad előzetes)
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
sugarforce
üzenetére
AZ előzetesek elég jól össze vannak rakva. Én is azt hittem hogy darkosabb lesz.... talán az sokat dobott volna rajta

-
AD4MINATOR
nagyúr
Azért nem kéne, mert nem tudja mi a tartalma.
Ennek alapvető dolognak kéne lennie, nem is értem miért ugrasz nekem. Az élet más területén sem csinálunk ilyet: hivatkozunk olyan dologra, aminek nem jártunk utána, nem olvastuk el azt előtte. (optimális esetben) (elég gáz hogy ezt így le kell írni, mivel 3 komment után sem esik le)
//ez az általános része volt a témának.//ez meg a személyes:
Ráadásul olyan évad kritikákba szállt bele, amihez (saját elmondása szerint) nincs is semmilyen információja: nem látta az adott évadot, nem látta a spoileres kommenteket hozzá és nem olvasta a cikket sem amit linkelt. Tehát semmit nem tud.
//ez meg az összefoglaló része:
Nem azzal van a baj, hogy rá akar világítani a véleménykülönbségekre, hanem hogy egy olyan általa nem olvasott cikket küldött be, ami tele van hülyeségekkel. Ha látta volna az évadot, a kommenteket és ne adj isten elolvasta volna azt a cikket is amit beküld, akkor rájött volna, hogy tele van marhasággal az és nem is írta volna be ide. Mivel ezek közül egyiket se csinálta megés player.hu sponzor is,ezért itt a témát le is zárhatjuk.
+ ide elsődlegesen(!) saját kritikákat kéne írni, nem másét belinkelni -ami ráadásul szar is-, de ez már tényleg részletkérdés..
(gyk: mindenki tud guglizni "kritikákat", ezért kéne itt minél több személyes véleménynek lennie) -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Remélem ezt nem te írtad, mert qva szar.
grat Hauschel Tamás, elnyerted a legpocsékabb aranyélet-kritika címet 
..csak pár finomság a cikkből:
Megkockáztatom: úgy ért véget, ahogy a külföldi nagy sorozatok sem tudnak.
> Valóban ritkán látni ilyen fos befejezést.
Maradnak kisebb kérdések, de kell, hogy valami foglalkoztassa az agyunkat
> Egy sorozat-befejező évadnál ez nem elfogadható, ráadásul pl. az arabok pénze minden csak nem kiskérdés

Ez a szép az Aranyélet utolsó évadában: olyan szintű profizmus árad belőle, ami magyar sorozatból még soha.
> Ez igaz, kivéve a forgatókönyv, na mert az pocsék.
idősebb színésznő kellett, így találták meg Staub Viktóriát, aki a létező legjobb fogás volt erre a szerepre, ha nem találják be Vikit ezek után mindenféle filmes melókkal, akkor teljesen biztosan ki lehet jelenteni, hogy nincs isten.
> Egyáltalán nem voltam elájulva a drogos qva szereptől, de ennél nagyobb baromságot akkor tudott volna írni a cikkíró ha Laurát írta volna ide...
...bár igazából inkább Laura évada ez, akinek az ölébe hullott a tökéletes forgatókönyv, amiben megmutathatja, mit is tud. A fene sem gondolta volna, hogy milyen jó akciószínész
> milyen jó akciószínész?
omg... még a baby is jobb tőle, lolAranyélet 3. évad 2018
Nagyon vártam, nagyon is csalódtam.

Már a többiek leírták a lényeget, úgyhogy nem ismétlem őket:- a 7. epizód egy kabaré (de most tényleg, ott mégis mit gondoltak a készítők? WTF?!)

- a karakterek kifordulnak magukból, hogy csak 2 példát írjak: Laura továbbra is egy vicc még mindig de most duplán (kamarás ivános karate jelenet, lol??!
), Márk meg nem égetné el azt a pénzt... 
- a panel nem védőburok az arabok elől
- Feri-típusú emberek nem adják fel így
- az 5.-6. epizódos Endre bá szopatás felesleges volt (pedig jól felépítették a drámát hozzá... az nagy ziccer volt)
stb.4 dolgot tudnék kiemelni ami jó volt:
- pár színész játéka (pl. Márk, Ati, Janka)
- jó, káromkodós, hihető dialógusok a szereplők közt (főleg Márk, Ati, stb)
- szép operatőri munka
- Márkó repülése az utolsó részbenAmi szar:
- kevés zene
- Laura haja a vége felé
- Janka felpuffadt arca
- Janka nyavalygásai
- karakterek illogikus lépései
- ..meg úgy teljes egészében a forgatókönyv(a baby szál, a Barbi-bio-méz szál, az arab pénz szál, a lánykereskedős szál...stb) Összességében elmondható, hogy túl nagy volt a hype és elbaszták.

Az első 2 évad jó, ez már nem. Próbáltak nagyot alkotni, Endre bá-val is valamit kezdeni, de nem jött össze semmi.
Aranyélet... Kár érte, kiváló ügynök volt. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én sem értem miért lepődnek meg emberek ezen.... szar volt mindkettő
JJ is az, remélem az is kaszát kap. Punishert se tudják sokáig húzni, egyedül Daredevil ami még úgyahogy elmegy -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Better Call Saul Season 4
A finálé elég jóra sikeredett, de maga az évad csak közepes volt. Persze a színészek remekül alakítanak, JB tényleg kaphatna már valamit de maga a story most is lassú, néha vontatott volt, de legalább már kezdenek összeérni a szálak a breakingB-vel
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
összemeetoozódott
kb. ja
-
AD4MINATOR
nagyúr
mr.copypaste
Megérkezett az Aranyélet harmadik évadának legújabb előzetese, de emellé egy nagy bejelentése is volt az HBO-nak: október 14-én az HBO GO-n
rögtön elérhető lesz mind a 8 epizódja a sorozatnak.

-
AD4MINATOR
nagyúr
Orange Is The New Black - Season 6
Hát ez az évad gyenge lett, az utolsó epizód az egyetlen értékelhető rész...
-
AD4MINATOR
nagyúr
Maniac
TV Mini-Series (2018– )Döbbenet számomra mennyire káosz volt ez. A másik döbbenet, hogy mit keresett ebbe Emma Stone... vagy sok szabadideje van hogy ez a szar is belefért neki, vagy rengeteg pénzt adtak neki... más ötletem nincs.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Bodyguard Season 1 BBC One
Wow.. az ősz első nagy meglepetése.

Csak 6 részes sajnos, de legalább cserébe mind a hat jó.
Izgalmas jó angol crime-drama sorozatot látni és ez szerencsére az, ráadásul a téma is elég aktuális...sajnos. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
kérdések, kérdések,...
-
AD4MINATOR
nagyúr
Ozarks season 2
Ugyanolyan mint az első évad, minden betegségével együtt, kivéve a gyerekek, na ők még idegesítőbbek. A story most lassabban haladt és kiszámíthatóbb is volt sajnos
-
AD4MINATOR
nagyúr
Castle Rock - Season 1
Hát, ez is jó nagy fos volt... kaszálom is a fenébe. A finálé is kb. 0 meglepetést tartalmazott. Ritkán látni ilyen rossz "psychological horror"-t
-
AD4MINATOR
nagyúr
Wentworth season 6
A leggyengébb évad volt ez, tele marhaságokkal, szar, unalmas párbeszédekkel. Uhh, törlés. kb 11részes és az utolsó epizód volt érdekes egyedül...
Egy nyári kaland season 3
Ez is csalódás. A szereplők bénák, a párbeszédek unalmasak, a story szar, a zene kritikán aluli, a csavarok kiszámíthatóak.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Tom Clancy's Jack Ryan
Erős közepes lett sajnos. Van benne jó néhány hülyeség, amit hónapok múlva se fogok kiheverni de Krasinski is megér egy misét mint "színész"..
Többet vártam. -
AD4MINATOR
nagyúr
Dynasty (2017– ) season 1
Ez az újragondolt, modern változat.
Igazából 10/10et adnék rá, mert "szinte" tökéletes, de sajna ~2 pontot le kell vonnom: a vége felé már kezd a story elb.szodni sajnos, illetve van benne 1-2 idegesítő dolog, szereplő aki "sosem bukik le" pedig...lekéne.
A sorozat remek, jó zenével, jó intróval, vicces párbeszédekkel, frappáns beszólásokkal, utalásokkal. A színészek is kiemelkedőek, főleg Grant Show és Elizabeth Gillies a 2 ász de Nathalie Kelley is remekül alakít.
Imádtam, hogy ugyan még csak 1 évad ment le, de lényegében legalább 6-7 különböző story volt, amit simán elhúzhattak volna már akár 2-3 évadra is, de ők lenyomták 1 évadon belül. Szeretem, végre egy storyban pörgős sorozat, nincs pöcsölés, mindig történik valami, kevés a rinya.

Nemrég bukkantam rá, 2hét alatt ledaráltam... ez szerintem elmondja róla, hogy szuper, végig élveztem.
(és hogy nincs hobbim
)
Szerencsére a köv. évadra nem kell sokat várni, ősszel jön a 2.évad
-
AD4MINATOR
nagyúr
The 100 | Season 5
Ez az évad harmatgyenge volt.

Teljesen kiszámítható story, ismétlődő párbeszédek, marhára idegesítő Octavia aki sose tud meghalni pedig nádszál másfél méter magas kislány (még Madi is tökösebb nála, pedig ő max 14 lehet
) és a kötelező Clarke-Belamy szenvedés most is megvolt.
Kane és Abby kimaxolta a legidegesítőbb páros díját az biztos.
A harcok gyengék és rángatózó kamerásak mind szinte, így élvezhetetlenek.
A völgy harcot elnagyolták, ez is nagy csalódás.A finálé 2 részes (part 1, part 2) teljesen indokolatlanul, simán belefért volna 1 részbe. Azért lett 2 részes, mert elnyújtották, telerakták szenvedéssel. Az évad lezárása sorozatzáró is lehetett volna simán, de ez is olyan mint a TBBT....addig kell fejni míg a legutolsó fan is nézi. Én nagyon megfontolom, hogy folytatom-e a következő évadot, mert sok újdonságot nem tudok elképzelni neki... Maximum az első pár részt megnézem hogy reboot lesz-e vagy sem, de a sorozat már rég nem olyan mint amilyen volt. Ez az egész wankru-s szál egy nagy kabaré volt, Madi a főbohóc, Octavia csak szimplán szánalmas.
Ha értékelni kéne az évadot magában akkor lehúznám a szarba.
Ha összességében nézem az előző évadokkal együtt...akkor is. Ez a leggyengébb évad eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ahogy az elvárható egy GoT-tól... ja nem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

season2 ep6