Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• [Kovi]

tag

Ha már a történeteknél tartunk akkor elmesélem, hogy engem pedig, hogyan jelentett fel a honvédség:
    19 évesen még nem hívtak sorozásra de egyetemen beiratkozáskor adtak vmi papírt amit nem küldtem el hadkiegre, mert azt hallottam vkitől, hogy csak akkor kell ha már besoroztak. 1-2 hónap múlva jött a levél, hogy ugyan megkapták az egyetem névjegyzékét és tudják, hogy tanulok, ennek ellenére 15 napon belül pótlólag vigyem be a papírt amit az egyetem adott. Még szerencse, hogy nem csinál magából komplett hülyét ez a szánalmas kis szervezet. El is vittem, ott még kitöltettek velem 3 formanyomtatványt, meg írnom kellet egy kérvényt, hogy tanulok és nem érek rá arra, hogy vmi kopasz 8 általánossal a háta mögött ugráltasson egész nap. Akkor mondták, hogy minden ok és majd kapok papírt is róla. Így is lett. 2 hét múlva jött a levél, hogy minden rendben, elfogadták a szolg. halasztási kérelmet. Már rég el is felejtettem a kopaszokat, mikor kb 1 hete kaptam egy levelet a jegyzőtől, hogy a honvédésg feljelentett amiért késve adatm le az igazolást, és 20.000 Ft a bírság, de mivel még nem volt összetűzésem a hatósággal, így 2 évre felfüggesztik, de ha a következő két évben rossz fát teszek a tűzre akkor súlyosbítva varrják a nyakamba...
    Hozzáteszem, hogy mikor a postás hozta a levelet akkor mondta hogy tele van a levélhordó kocsija ilyen levelekkel, úgyhogy valszeg nem egyedül jártam így.

Aktív témák