Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Last Dave
csendes tag
Lehet, nem én vagyok félremenve, ha a kutyának nem kell az Xperia. Nem gondolod? Nem én vagyok a célcsoport? Valahogy úgy tűnik, senki se.
Vettél egy Sony (haha, milyen vicces) bt fülest, bedöglött benne az akksi. Ok. Ez nem érv. Nekem meg van egy noname Lypertek fülesem, már 4 éves és az akksi köszöni szépen, jól van. Sokkal több fülest kellett leselejteznem kábel problemák végett, mint akku végett.
Szerintem a képernyő arányokról, levágásokról pont ne az Xperiák kapcsán beszéljünk, vagy 5 generációt kihoztak úgy, hogy a hosszú kijelzővel letették a voksukat a széles vásznú mozifilmek mellett, és igencsak érdekesen tudtál fogyasztani rajta minden tartalmat.
Ja, merthogy akik komoly 4K-s tartalomgyártók, azok a telefonjukat használják tartalomgyártásra, aha. Kiváncsi lennék, mennyire mozogsz Te ilyen körökben, ahogy elnézem, sehogy sem.
Hidd el, nem foglalkoztak a rendszerrel. Régen sem. Azóta sem. Nem hiába a Sony telefonok népszerűsége már sokkal korábban esett. Gyenge szoftver optimalizálás, amit mindig nyers erővel próbáltak kompenzálni, gyenge összeszerelési minőség, lehetne még sorolni.
Értem én, hogy nosztalgiázunk a Sony fölött, és üde színfolt lenne a sok kínai gyártó között, valami, ami legalább japán, én is szivesen látnék több, nem kínai gyártót, én is fájlalom a Nokia sorsát, az LG, a HTC, a BlackBerry és az Alcatel sorsát, de hé! Hogy is mondják? "Aki nem hajlik, az megtörik"? Sonyék hihetetlenül makacs módon ragaszkodnak elavult dolgokhoz, amik a kutyát nem hozzák lázba, senkinek nem kell, és nem képesek mások hibájából tanulni, pl a HTC hibájából az árazást illetően. Az ilyen megy a süllyesztőbe. És pusztán a nosztalgikus érzület nem fogja megmenteni, ahogy a Nokiát se mentette meg, pedig egy márkához se fűzte a régieket több érzelem, mint a finn céghez. Lássuk be, a Sony telefonos részlege vergődik, és nem azért, mert szar az emberek ízlése, hanem mert a Sony nem érti az emberek ízlését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest