- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt72FA
újonc
Van valakinek tapasztalata, használ esetleg valaki Spigen Align Master üvegfóliát a telefonon?
-
Zsolt72FA
újonc
Ahogy elnézem, azokon a helyeken, ahol meg lehetne venni, nem nagyon van, csak rendelni lehet.. Egyedül a Sony központi szalon talán.. Ott vannak talán kiallitva termékek és hosszabb idő után mostmár nem beszállítás alatt van az 1 VI, hanem raktáron, bár én ettől még nem vagyok benne biztos, hogy ki is van állítva, nem tudom..
-
Zsolt72FA
újonc
Valaki nem tudja esetleg, hogy van-e valamelyik elektronikai áruházban kirakva, ahol meg lehet nézni, és nyomkodni kicsit, hogy legyen egy személyes benyomás a telefonról?
-
Zsolt72FA
újonc
válasz
simongab #122 üzenetére
Szia! 😊
Egy XZP-m van még, nagyon szeretem, de lassan lehet, hogy itt a váltás ideje.. Eddig minden évben volt valami, 1-2 dolog, ami nem tetszett az új Xperiákban, és nem győzött meg igazán egyik sem annyira, hogy váltsak.. Kamera, melegedés, meg mondjuk személy szerint a 21:9 is az egyik ilyen volt, amire régóta vártam, hátha kicsit visszább vesznek belőle.. (igaz.. Nem tudom milyen napi szinten, mert soha nem volt 21:9-es xperiám, így nem török pálcát felette látatlanban, viszont kézbe fogva nem győzött meg elsőre..)
Többek között az 1 VI ezért is tetszett meg, de még nem találtam olyan helyet, ahol kézbe is tudtam volna venni, így lenne néhány (vagy kicsit több 😅😅) kérdésem, hátha tényleg ez lesz a kövi Sony-m. 😊
Sok tesztet, videót, véleményt néztem már az új 1 VI-ról, volt aki azt írta a kijelző alacsony képfrissítésnél vagy fényerőn zavaróan vibrál.. (bár azóta elvileg jött frissítés ami megoldotta) nem tudom esetleg Te tapasztaltál hasonlót?
A kijelző fejlesztés jól sikerült, tényleg jól lehet látni még tűző napon is? A hűtést látom, írtad, hogy nem nagyon melegszik, ezt mondjuk jó hallani, mert, igaz ebből volt kevesebb, de volt olyan vélemény is, hogy annyira mégsem teljesít jól. Dupla koppos ébresztés/altatás van benne? Az XZP-n amit használok én személy szerint kicsit gyengének éreztem a vibromotort és a vakut.. Van pl egy s8-a egyik ismerősömnek és azon sokkal fényesebb a zseblámpa.. Ezek szerinted jók az 1 VI-on?
A kamerákkal mennyire vagy elégedett? (én személy szerint nem vagyok nagy fotós, csak alapvetően kíváncsi vagyok rá 😅, nyilván nem egy erre végletekig kihegyezett telohoz képest, csak mindennapi használatra).. Az ujjlenyomat olvasójával volt negatív tapasztalatod? Lehet használni selfienél a képernyőt vakuként? A kamera tud beépítetten qr kódot olvasni?
(ui.: arc felismerés úgy tudom nincs benne.. Az XZP-n mikor megvettem volt még, de úgy 1 év után egy szoftverfrissítéssel el is tűnt.. Pedig szerettem, még ha csak 2D-s is volt és elvileg azzal indokolták a megszüntetését, hogy nem elég biztonságos..nyilván nem létszükséglet, de időnként kényelmesebb volt.. Nem tudsz/tud valaki erre appot vagy valamit, amivel mégis meg lehet oldani, vagy csak engedjem el?)
Bocsi a sok kérdésért, és köszi ha válaszolsz 😊 😊
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb