Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Rarakom a telefonra es ugyan ugy kicsi a video, a hyari video merete pesig teljesen beteriti a telefonon a kepernyot, sajnos ez a video nem lesz megszerkesztve mert hulye vagyok a programhoz meg bonyolult is
-
MrChris
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen látszik. Letöltöttem a youtubeost is..., ha egy lejátszóban megnyitod az akadozós rendereltet és tudod léptetni képkockánként jól láthatóan kiderül az akadás oka. Az elején minden 4. kép duplán kerül bele, de van ahol meg minden 8. duplán szerepel. Valamiért továbbra is több képet akar kevesebb képből, így kipótolja. Csak arra kéne rájönni miért.
A Project properties-ben a Frame rate ugye 29.97?Bedobtam a két videót Vegasba, de bárhogy renderelem nem lesz akadós. Nálam már volt olyan, hogy egy olyan videó került bele ami szintén elrontotta az egyenletes képváltást, meg olyan is, hogy egy mp3 okozott hasonlót. Azt át kellett konvertálnom wav-ba.
Nincs jobb ötletem mint újra felépíteni a videót. Egy üres projectbe betenném az első snittet és alá a zenét, majd renderelnék belőle 10másodpercet, majd playerben leellenőrizném van e dupla képkocka... így haladnék. Olyan is előfordult hogy egy fájl valójában hibás volt és elcseszte az egész projectet. -
MrChris
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
A gépeden lejátszva a renderelt videót is ilyen akadozós?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Próbáltam finomítani..a minőség már csak-csak rendben van, de a lassú mozgások "akadoznak", míg a nyers videón nem. Azzal kéne valamit kezdeni!
Valami ötlet?
-
MrChris
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elvileg ez a beállítás ennek megfelel.
GPU rendernél azért nem olyan vészes a helyzet, kivágtam két képet, bal a cpu, jobb a gpu. Középen a levelek láthatóan posterizált blokkos, meg kissé színfoltos, míg a cpu-s nem.
FPS-re visszatérve, mivel két készüléket használsz az bonyolítja a dolgot, de fontos, hogy tökre azonos legyen a képkockaszám, a felbontás másodlagos. Tehát ha 30 fps akkor mindkettővel úgy videózz, de ha 29,97 akkor meg mindkettőnél az legyen.
Van még egy opció FPS-el kapcsolatban, hogy a videó event-n nyomsz egy jobbgombot -properties és átkapcsolod Disable resample-re, ekkor nem lesznek interpolált képek, csak simán megismétli az aktuálist. Ezt eleve is érdemes használni. A Confirm to Project Frame Rate-el, pedig kényszeríted, hogy ha a project 25fps és a videód 29,97 akkor is 1 project képre 1 videókép essen, így egy lassítás érhető el. 60fps->25fps-re már egészen látványos. -
MrChris
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
A feltöltöttnél frame probléma lesz, vagyis egy adott fps felvétel másmilyen képkockaszámúba van belepréselve/széthúzva, amit intrepolálással hidal át, ettől elég ocsmány.
Az eredeti felvételed nem 60fps, hanem 29.97-nek írja a Vegas. A project és render beállítások mindig egyezzenek meg a forrás videó képkocka számával. Különben a 'hiányzó' képeket elkezdi kiegészíteni a két egymást követőből. Ettől lesz furcsa szellemképes.
Ha kirenderelem MAGIX HEVC/AAC MP4/ Internet UHD 2160p 29.97fps-be akkor normális marad. A GPU támogatott kodek gyengébb minőségű mint a lassú CPU-s, ez főképp gyors mozgásoknál látszik meg, széteső blokkosodás formájában.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Esetleg ha feltennél egy pár másodperces mintát akkor könnyebb lenne segíteni. Ezeket az előre definiált render profilokat nem szoktam használni, franc se tudja mi nem passzol bennük a forrás videóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest